Autor | Zpráva |
---|
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 05:50 | |
| Viděl jsem ten led co se na mě rychle řítil tak jsem v poslední chvíli použil Kawarimi no Jutsu a místo mě se tem objevil velký těžký balvan. Podařilo se mi ukrýt a klony zatím taky někam zmizely. Čekaly jsme co udělá teď... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
Počet príspevkov : 49 Join date : 22. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Vek postavy:
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 05:56 | |
| Ja som klačel na zemi a pozeral som smerom k nemu ja som tiež vyčkával čo teraz spraví . Začal som ale pri tom vytvárať pečate čo mi ale dlho netrvalo . Keď som bol maximálne pripravený na svoju techniku čakal som v podstate pripravený na jeho ďalší krok . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 06:08 | |
| Jeden z klonů vyskočil z vody a vrhl po něm Kunaie (Na dvou z nich byli nenápadně výbušné lístky.) Klon zase po tom zmizel hluboko pod vodou. Další klon se z ničeho nic objevil po přerušení Kakuremino no Jutsu přímo asi 3 metry za ním a hodil pouze výbušné kunaie. Potom Složil pečeť a zmizel v obláčku dýmu. Třetí klony byl ukrytý zleva od něj v koruně stromu a a hodil na něj výbušné kunaie, na kterých byli i drátky na spoutání. Poslední klon byl pořád někde ukrytý. Já jsem se taky zcela ukryl a mohl by mě najít jedině senzibil... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 06:24 | |
| Všetko to čo robil bolo od neho naozaj veľmi pekné a ja som to krásne z úkrytu pozoroval lebo tie pečate čo som robil neboli len tak lebo ja som sa zamenil za nejaký kus dreva ktoré po jeho zásahu a výbuchu sa tam objavilo namiesto mňa . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 06:42 | |
| Výbuch byl nastal opravdu velký, ale Benji už stihl použít techniku náhrady a kamsi zmizel. Já jsem dál zůstával skryty a to platilo i pro tři klony, které jsem hned na začátku vyvolal. Klon který jsem měl v té koruně stromu jsem používal jako volavku a nechal ho aby seskočil na tu planinu a vytvořil si další dva klony. Tyhle klony byli, ale pouhé iluze, se kterýma promíchal aby nebylo poznat který je v "pravý". | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 07:13 | |
| Ja som ale nebol taký hlúpy a čakal som skôr že to nebude on no vlastne som ale tak trocha nevedel čo spraviť aj keby som to tam zničil nabehlo by na mňa určite kopa Tishirou ktorý by ma asi zmlátili preto som vytiahol nejaké kunaie a začal som na ne niečo nalepovať . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 07:52 | |
| Klon se rozhlédl po okolí a když nikde nezaregistroval pohyb začal utíkat na střed jezera. (i s těma falešnýma) Skládal si na něco pečeti a dál utíkal, při čemž si dával pozor na možný Benjiho nečekaný útok ze zálohy... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 08:06 | |
| V tom ako sa rozbehol smerom na jazero hodil som mu pred neho keď bol v pohybe 2 kunaie ktoré mali na sebe výbušný lístok v tedy ako nastal výbuch ešte ako som to hodil som ja začal vytvárať pečate a použil som Shunshin a premiestnil som sa do iného kríku v tom ktorom som bol bol nalepený lístok keby tam nejaký klon zamieril . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 08:10 | |
| Díky chakře kterou měl klon v nohou stihl rychle uskočit, to samé udělaly zdánlivě i ty iluze. Dál běželi na střed jezera, jako by tam měl něco zásadního v plány vykonat. Něco co by naklonilo váhy vítězství na jeho stranu... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 08:13 | |
| Ako som videl ako sa tam blíži pripravil som sa na niečo veľké no nechcel som ho to nejako vytvoriť preto som hodil po ňom teraz veľké množstvo kunaiu ktoré mierili pred neho za neho a ešte do strán minul som si skoro všetky výbušné . Zasa som použil potom Shunshin . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 08:18 | |
| Klony povolily chakru v nohou a zajely pod hladinu. Jelikož klan Fuguki patří sám o sobě mezi nejlepší plavce světa velice rychle vyplavali asi o 15 metrů dál vyskočili na hladinu a běželi stále na střed jezera... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 08:31 | |
| Ja som už ostal v skrýši lebo už mi ostávali len dva kríky a to ten v ktorom som bol a ďalší čo bol predomnou a . Teraz som len pozeral že čo vlastne to on má v pláne . Docela ma to zaujímalo . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 09:10 | |
| Klon začal skládat pečeti a kolem něho začalo vířit ohromné množství chakry. Voda se začala vlnit v celém jezeře a na břeh začaly narážet relativně velké vlny. což začalo vytvářet přirozenou mlhu... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 09:14 | |
| Do mňa to aj poriadne narazilo no ostal som na mieste nakoniec sa to nedalo vydržať tak som dotiaľ vyskočil na jeden zo stromou. V ruke som si pri tom vytvoril ale zasa tie rukavice . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 09:27 | |
| Klon doskládal pečeti, ale jak se zdálo nic se nestalo a voda se už taky uklidnila. Klonu zůstaly stát na místě a pomalu si vytasil jsem jeden meč a čekal v téhle pozici. Vypadal jsem jako bych ho vyzýval ať to dořešíme v boji na blízko... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 09:50 | |
| Ako som videl že má v rukách meč tak dlho netrvalo a mne sa v rukách tiež objavil meč ale z ľadu ale až po tom čo to vyzeralo že naňho idem spraviť výpad z rukavicami. Prezradiť ma mohlo len to že ako som šiel vytvoriť výpad rukavice tak trocha žiarili . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 10:07 | |
| Úder byl veden na falešný klon a tím to pouze prošlo skrz. Pravý a druhý falešný klon mečem zaútočili na Benjira každý z jedné strany. Jelikož byl útok veden ve stejný moment jako ten Benjirův existovala velice nízká pravděpodobnost, že to dokáže blokovat. V ten moment se čepel meče dostala Benjimu na krk a kdyby se přiblížila ještě blíž tak mu krk prořízne. Zároveň se klon dostal za něj a na zátylek mu tlačil loktem. (vypadalo to zhruba takhle jen s mečem. ) Nechme toho, nechci zajít dál oba jsme dost silní a pokud bude boj pokračovat dál tímhle tempem, tak tu oba pravděpodobně zemřeme. Já nechci zemřít rukou svého dobrého kamaráda a sám ho ani nechci zabit. Co si o tom myslíš ty??? | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 10:33 | |
| "Ty sám vieš že ja vrah som ale neurobil som by niečo také pri vedomiu a to ty tieš sám dobre vieš ." Moja ľadová zbraň sa rozpadla a ja som ostal stáť na mieste . "Niekedy odveta ." | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 10:46 | |
| Klon se rozpadl na vodu a falešné taky zmizeli v ten moment jsem se v obláčku dýmu objevil já a postavil se před něj... Mě to říkat nemusíš. Já jsem asi jeden z mála tech kteří vědí jaký uvnitř skutečně si a nejspíš asi jediný kdo ví co se stalo těm zmizelým dětem před lety... odmlčel jsem se a přitom se mu díval do očí... Já sám jsem nikdy nikoho nezabil, ale pokud by to byl rozkaz a já neměl před sebou tebe, či někoho z týmu, ale nějakého nepřítele. Myslím, že bych ho v boji byl schopen odstranit... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 10:52 | |
| "No ale veš ... je to tak trocha rozdiel nepriateľ a niekto s kým si vyrastal a ja už s týmto budem mať asi najmenej problémou si môžeš myslieť ale nieje to tak neviem či by som zabil dokonca aj nepriateľa ." | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 10:59 | |
| Zamyšleně jsem se na něj podíval... No já sám nevím jestli bych to dokázal. Sám od sebe asi, ale pokud by to byl rozkaz a já toho nepřítele porazil vlastní silou. Myslím, že bych to asi dokázal udělat. Tedy za předpokladu, že by tím nepřítelem nebyl můj vlastní přítel. Je to složité a já prostě nevím jak bych se zachoval dokud nebudu přímo konfrontován s touhle situací...
| |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 11:03 | |
| "Vieš čo ? Radšej to nechajme tak aj tak teraz sa to nedá úplne tak povedať či skonštatovať čo by si spravil v tedy to je aj tak vždy úplne iné než keď si to predstavuješ ." Usmial som sa naňho . "No čo tak ísť už domou a keď tak zajtra zasa dáme menší duel ?" | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 11:10 | |
| Trochu jsem se na něj zazubil... Tomu říkáš menší duel? No rozhodně mi tohle dalo možnost prohlédnout si většinu tvých technik a ty své si stále nechat v záloze. Přesto musím konstatovat, že nebýt toho, že dovedu myslet na několik tahů dopředu... No prostě by asi běžný genin byl hned KO. Protože ty tvé ledové techniky vypadají opravdu dost zajímavě. Pokud je ještě více doladíš, tak už opravdu jen tak s někým neprohraješ... Mluvil jsem takovým moudrým sebekritickým hlasem a přitom se na něj díval... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 23:14 | |
| "Ale ale ... ty sám vieš že som nemohol použiť asi 2 či 3 moje techniky lebo sú príliž nebezpečné preto som sa ťa snažil uvezniť lenže problém je v tom že sa klony ťažko rozoznávajú aby som nezasiahol teba ale klona ale uvidíme teraz mám niečo čo si doladím aj viem presne čo potom sa ukáže dobre ?" Povedal som súťaživo . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 25/10/2011, 23:22 | |
| Já vím, že tvoje techniky jsou velice mocné. Právě proto jsem s tebou bojoval pouze klony. Navíc jsem ani já nešel do boje ani zdaleka na 100%. To je, ale jedno. My dva jsem oba dost silní. Pokud se, ale naše síly spojí, jsme ještě mnohem silnější kombo... Řekl jsem zcela klidným hlasem.... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jazero Fuguki | |
| |
|
| |
| Jazero Fuguki | |
|