|
| Jazero Fuguki | |
|
+5Admin Utake Kohaku Toshiro Fuguki Renji Hōzuki Toshio Yuki 9 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Toshio Yuki Mizukage
Počet príspevkov : 80 Join date : 11. 10. 11
Info Ryo: (1000/0) Klan: Yuki Vek postavy:
| | | |
Autor | Zpráva |
---|
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 03:21 | |
| Když jsem viděl jeho počínání, uklidil jsem meče do pochev a zavřel oči. Jak se ke mě blížil. Položil jsem ruku na rukojeť jednoho z mečů. Tasil jsem, meč chytil oběma rukama a nastavil do pozice, kde na Renjiho meč působil jako skluzavka. Úder byl díky jeho posílenému svalstvu dost těžký, ale protože jsem měl uvolněná kolena, mohl jsem pružit a tak byl úder sražen do strany. Tohle bylo, ale dost vyčerpávající, proto jsem neměl v tu chvíli sílu na protiútok a byl se schopný leda krýt. | |
| | | Admin Admin
Počet príspevkov : 59 Join date : 25. 08. 11
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 12:00 | |
| Technika Hanauta Sancho: Yahazu Giri je POVOLENA, ale řekněme, že ji budeš umět až v Pátek 4. 11. Tím by to bylo asi 12 nebo 13 dní na výuku. Pokud má Sensei výhrady, ať napíše PM, může se ten termín i posunout na delší dobu. Post byl jinak po domluvě změněn, proto navazujte dál. Prostě jako by se nic nestalo. | |
| | | Kasumi Genin
Počet príspevkov : 41 Join date : 05. 11. 11
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 09:53 | |
| Kasumi Momochi
S jednou rukou na jilci scimitaru na zadech a druhou v brasne na kunaie jsem se pomalym krokem vydala k jezeru. Obchazela jsem ho po brehu a pokradmu vyhlizela sensie. "Proc jsem musela dostat zrovna nekoho takoveho... | |
| | | Daichi Ookami Anbu
Počet príspevkov : 48 Join date : 20. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Vek postavy:
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:17 | |
| Daichi Ookami
Daichi spokojne sedel na kameni a rozhliadal sa po okolí. Keď v tom zbadal ako sa okolo neho prechádza jeho nová študentka.,, Nevyzerá dva razy nadšene, že sa musela prejsť." napadlo mu v duchu a znudene sa postavil na hladinu jazera a pomaly sa prechádzal.,, Hľadáš niekoho prcku?" spýtal sa. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:30 | |
| Kasumi Momochi
"Hledam tebe. Tvuj klon me za tebou poslal. Jak nepochybne vis..." kyvla jsem na nej a zalozila ruce na prsou. "Takze nyni co ? Prekrocime k treninku?" | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:36 | |
| Daichi Ookami
,, Tak prikroč." prikývol pokojne a ukázal na hladinu tesne pred sebou.,, Len pokojne prikroč a ja rád začnem." doplnil a pozorne ju sledoval pričom z nej nespúšťal oči.,, Som len zvedavý čo odo mňa očakáva." napadlo mu v duchu a tušil, že to nebude prechádzka rúžovým sadom. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:43 | |
| Kasumi Momochi
Zadivala jsem se mu do oci a vydala se k jezeru, tesne pred nim jsem zkoncentrovala trochu chakry do nohou a vstoupila na hladinu. Lehce se mi propadla noha, ale hned jsem to vybalancovala. Poté jsem se vydala k nemu. "Co dal?" | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:45 | |
| Daichi Ookami
,,Povedz mi ty..... alebo radšej." nadýchol sa.,, Ukáž mi to, to bude teda oveľa lepšie." opravil sa nakoniec Daichi a premeral si ju od spodu nahor pohľad. Žiadne poznámky ani zápisy o nej totiž nemal a preto musel zvoliť jednu z netradičnejších metód a preto ešte vyčkával na jej reakciu. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 10:55 | |
| Kasumi Momochi
"Myslela jsem, ze to ty jsi tu sensie.." prohodila jsem a zalozila ruce na prsou. Udrzovala jsme ocni kontakt a pomalu zhmotnila za nim klona. Avsak jen do poloviny, nechala jsme ho, aby chytil Daichiho pevne za nohy, pote jsem odskocila nekolik metru do zadu a hodila po nem nekolik kunaiů. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:00 | |
| Daichi Ookami
,, Takže sa oťukávame čo?" zašepkal potichu a pokojne stál. Len lenivým pohybom siahol na chrbát a vytiahol katanu ktorou vykryl nálet niekoľkých kunaiov.,, Pokus to bol slušný to musím skutočne uznať, v prvom rade ti to myslí." pochválil a stiahol ruku a prebodol ten klon za sebou.,, Čakám." doplnil. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:12 | |
| Kasumi Momochi
Usklibla jsem se a podivala se k nebi. " Dneska je mlhavo, nemyslis ?" zeptala jsem se vyznamne a slozila ruce do znameni Kirigakure no Jutsu. Nechala jsem jeho siluetu zmizet v mlze a poté jsem vyvolala sedm klonu. Spolecne s nimi jsem zacala behat v kruhu kolem nej, neslysne, jak me to ucili. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:17 | |
| Daichi Ookami
,, Dnes je hlavne krvavo." usmial sa potichu keď zbadal tú hmlu.,, Vynikajúci plán a využitie schopností." prehovoril a urobil jeden krok.,, No jeden aspket si zabudla zarátať do svojich plánov." podotkol nahlas a urobil ďalší krok.,, A to sú schopnosti tvojho nepriateľa a vzhľadom na to, že jeho schopnosti nepoznáš buď hádaš alebo len veríš aby ti to vyšlo." doplnil s úsmevom.,, Toto bude ľahšie než som predpokladal." zašepkal potichu a zachovával pokoj. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:26 | |
| Kasumi Momochi
"Ale zlato, copak to tak neni vzdy?" nechala jsme zvolat jeden klon. Po nekolika vterinach neutaleho behu kolem nej, jsem nechala jeden klon hodit kunai s vybusnym listkem smerem k nemu, ze strany. Avsak nez k nemu doleti, odpalim ho. Asi tak metr od nej, chci jen upoutat jeho pozornost. V tu ranu vytvorim dalsiho klona primo pod nim a opet ho necham chytit Daichiho nohy. Vsichni kloni se v danou chvili rozebehnou k nemu ze vsech stran a pokusi se ho proboudnout scimitary. Ja sama zatim postavam v dali a vyckávam. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:35 | |
| Daichi Ookami
,, Aké triky tu na mňa skúša." napadlo mu v momente keď pred tvár si priložil ruku s chráničom aby si uchránil tvár od výbuchu v kažom prípade.,, Dva razy, rovnaký trik nezaberie." usmial sa Daichi a skôr než ho klon zachytil sa jemne skrčil a silným odrazom vyskočil do strany a preskočil klony ktoré sa k nemu blížili.,, Zabite sa navzájom blázni." dodal potichu.,, V každom prípade nemá význam používať hmlu ktorá mi vyradí zrak keď mi to zbystri akurát tak už tak zbystrené ostatné zmysly." napadlo mu v duchu ale kritizovať študentku hneď v prvý deň. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:41 | |
| Kasumi Momochi
Tri z sesti klonu se vskutku probodli, ale zbyli tri se jen tak nedali. Jeden se odrazil od ramen toho druhého a vyskocil okamzite za Daichim. Vyuzil toho, ze je pod nim a pokusil se ho ze spodu bodnout do boty, zbyli dva uskocili a zasypali misto s Daichim a klonem shurikeny. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 6/11/2011, 11:47 | |
| Daichi Ookami
,, Tak dobre toto začína zachádzať trochu ďaleko." nadýchol sa.,, Na tvoju smolu bojuješ so shinobim s hlavným zameraním na taijutsu." zašepkal potichu a zmizol. Dalo mu nejakú chvíľu ale nakoniec ju našiel a objavil sa za ňou.,, V skutku efektné. Nepočutá a nevidená ale tvoja vôňa sa tiahnem celou hmlou. Chcelo by to používať menej šampónu." dodal pokojne. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 03:03 | |
| Kasumi Momochi
Nekolik vterin jsem stala jako primrazena a cekala, co se bude dit. Jeho rychlost pro mne byla neprekonatelna, ale nehodlala jsme se vzdat jen tak. Rychle jsem se nadechla aktivovala Henge no Jutsu do podovy ryby. Jeste nez jsem se promenila uplne, jsem zrusila chakru pod nohami a zmizela pod hladinu. Rychle jsem zamirila do hlubin a smerem na sever od nej. Tam jsem co nejtiseji vylezla a tasila scimitary, ocekavajic utok. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:03 | |
| Daichi Ookami
,,Prcek sa chce hraaaaať." usmial sa pokojne a prikráčal k brehu pričom sa na neho aj postavil.,, Aj by som ju tam hľadal ešte pár minút ale čo by na to povedali ľudia keby ma videli." povzdychol si a skrčil sa jemne k zemi.,, Ryba rybka rybka rybička aj tak vás všetky neznášam." pokrúti hlavou, strčil ruku do vody a v momente do nej vpustil svoju bleskovú podstatu.,, Toto bude bolieť." zasmial sa ptichu keď elektrina začala prechádzať celým jazerom. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:16 | |
| Kasumi Momochi
Elektrina me zasahla nekolik centimetru pred hladinou, na nekolik vterin me telo ochromila nehorazna bolest, ale ze zbytku sil se mi povedlo vyskocit v rybí podobe nad hladinu. Jeste predtim, nez jsem zrusila henge no jutsu, jsem pod sebou zacala vytvaret vodniho klona. Od ktereho jsem se pri padu odrazila a rozebehla se smerem k brehu, kde jak jsem doufala, najdu Daichiho. Ve spancich mi tepala krev a kazdy dalsi krok bolel vic a vic, i presto se mi povedlo pokracovat v behu a vytasit scimitary. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:25 | |
| Daichi Ookami
,,Ťuk ťuk, ťuki ťuk." usmial sa Daichi keď sa k nemu dostávali jednoznačné zvuky rýchlých krokov.,, Očividne som ju zasiahol." napadlo mu v duchu a vytiahol ruku z vody. V tom momente sa mohutne odrazil až na konár vyššieho stromu.,, Hop šup, mám netrpezlivú a vúbušnú študentku. Keby tak mala viac rokov..." pokrčil ramenami a sledoval miesto na ktorom stál. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:32 | |
| Kasumi Momochi
Nekolik metru pred brehem, jak jsem hadala, jsem vytvorila tri klony. Okamzite jsem se zastavila a nechala je bezet vpred samotne, aby prozkoumaly oblast. Kdyz dobehli k brehu a vystoupily na sous, zpomalily a vytvorili kruhuvou formaci, zady tesne k sobe, ocekavajic utok. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:35 | |
| Daichi Ookami
,, Zase sa množííííí ty vole.! pokrútil hlavou.,, Keby sa tak aj pekné holky vedeli tak namnožiť a tak rýchlo." zadúfal a v tom našiel vedľa seba pár šišiek.,, Super." usmial sa a prvú hodil ďaleko do jazera kde bolo počiť ako čľupla do hladiny. Hneď na tom zobral 3 ďalšie a každemu klonu hodil do hlavy jednu.,, Prča." zasmial sa potichu. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:43 | |
| Kasumi Momochi
Kloni se jako kocka za klubickem otocili k padajici sisce, takze chvilku nedavali pozor. Jen se stesim aspon dva ze tri zpozorovali letici sisky, a tak se jim rychlým sehnutim podarilo vyhnout, treti takove stesti nemel a rozpadl se na vodu. Po chvilce vahani se pak v dvoumetrovem rozestupu rozebehli k Daichiho priblizne poloze. | |
| | | Daichi Ookami Anbu
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:47 | |
| Daichi Ookami
,,Hmmm nejako to prestáva byť srandou." napadlo mu v duchu.,, Mohol by som ich zoznámiť to by bola zábava." zasmial sa pri tej myšlienke a lenivo vstal pričom vyskočil na trochu vyšší konár.,, Ale tak aspoň nemám blbú študentku to som rád, na to mám teda šťastie." skonštatoval nakoniec Daichi. | |
| | | Kasumi Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 7/11/2011, 06:56 | |
| Kasumi Momochi
Kloni dobehli pod Daichiho strom a zastavili se. Byla to hranice Kirikagure no Jutsu, a tak si nyni nebyli jisti. Postavili se zady k sobe a ocima zacali prozkoumavat okolí. Ja jsem s mezitim velmi tise a pomalu vydala za nimi, drzic se stale v hranici "neviditelnosti". | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Jazero Fuguki | |
| |
| | | | Jazero Fuguki | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |