Autor | Zpráva |
---|
Benjiro Yuki Genin
Počet príspevkov : 49 Join date : 22. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Vek postavy:
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 02:09 | |
| "Tak to možno hej ale keď si si všimol zatiaľ to aj tak nemáme vôbec ako využiť lebo sa nič nedeje ale možno je to asi tak lepšie aspoň máme priestor na zlepšovanie sa ktorého je ale vždy málo ." | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
Počet príspevkov : 111 Join date : 20. 09. 11 Age : 29
Info Ryo: (200/0) Klan: Hōzuki Vek postavy: 22
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 02:26 | |
| Prišiel som pri jazero rozhliadol som sa okolo videl som tam nejaké osoby sadol som si na zem ruksak som si dal dolu z chrbta a položil som si ho vedľa seba a vybral som si s neho plechovku z limonádou ktorú som začal hned piť pričom som sa pozeral na hladinu jazera. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 02:36 | |
| No to je pravda, já o sobě klidně řeknu, že chci dál sílit dál. Pořád jsem slabý. Oba, ale máme vůli která nás žene dál vpřed, jako dravý a nespoutaný vodní proud, který si proráží svou cestu dál a dál... Upřímně jsem se na něj usmál... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 03:18 | |
| "No ale s týmto už musím súhlasiť lebo to tak je a keď si to tak zoberieš sme zrodený pre boj . Dokonca moje či tvoje podvedomie to vie preto nás len tak zaháľať nenechá ale aj tak ja by som mal teraz pokračovať v tréningu ale aby som sa teraz učil niečo sám ." | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 03:51 | |
| Dobře, potom si slíbíme, že půjdeme pořád vpřed a až se jednou octneme na to osudovém bojišti. Budeme moci hrdě říct, že jsme do toho vložili vše a nemáme čeho litovat... Usmál jsem se a nastavil mu ruku na znamení slibu, která jsem právě vyřkl... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 04:09 | |
| Ja som mu ruku podal súhlasil som s tým a name to bolo aj vidno . "Tak nech je teda tak ako si hovoril Toshiro." Povedal som ešte na koniec keď som mu podal ruku . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 04:27 | |
| Po tom slibu jsem jeho ruku pustil a rozhlédl se po okolí. Potom jsem se pohledem znovu vrátil k němu... Podívej, pod tím stromem sedí Renji. Asi půjdu za ním. Chceš jít taky??? Mírně jsem se usmál na Benjiho... | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 04:51 | |
| "Nie ja už nejdem hovoril som že ja teraz pôjdem trénovať takže keď pôjdeš určite sa potom ešte stretneme veď ja už teraz naozaj nikam na takú dlhú dobu nejdem to sa báť nemusíš ." Odpoviem a po tom sa otočím a šiel som trocha ďalej šiel som trénovať . | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 05:14 | |
| Kývl jsem mu s úsměvem na pozdrav a zamířil za Renjim. Po chvilce jsem k němu pomalu došel... Ahoj. Jak se máš? Něco nového??? Díval jsem se ze na něj ze vzpřímeně.. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:02 | |
| Nič nového...len neviem či ťa mám začať trénovať ak je náš tým taký rozhádzaný...Povedal som a dopil som limonádu a plechovku som dal do ruksaku postavil som sa a pozrel som sa na neho a potom zase na hladinu jazera. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:07 | |
| Bystře jsem se na něj podíval... Nemyslím si, že by v tom byl problém. Kohaku je na misi a kdo ví kdy se vrátí a Sirane po tom boji s tebou taky někam odešel. Já bych trénovat začal rád. Protože toužím zesílit... Usmál jsem a hleděl mu odhodlaně do očí... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:15 | |
| Tak dobre teda ich smola...budeš napred...Povedal som pousmial som sa a pozrel som sa na neho.Tak rozmýšľal som akú techniku ťa naučím...chcel som ťa naučiť základnú suiton techniku...ale základy máš už za sebou takže ťa naučím niečo iné čo by sa ty mohlo zísť.Povedal som a šiel som do jazera začal som kráčať po hladine.Na túto techniku potrebuješ vodu a to dosť najlepšie je more,veľké jazero a podobne a aby si viacej zranil súpera je dobré ak sú pod vodou nejaké veľké skaly,kamene...Povedal som nadýchol som sa a zložil som pečate hned na to som položil jednu ruku na hladinu.Suiton: Daibakuryū.Povedal som hlasnejšie a vytvoril som na hladine veľký vír ktorý sťahoval všetko do seba a končilo to hlboko vo vode. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:24 | |
| Pozorně jsem sledoval jeho počínání a potom i následný vír, který vytvořil. Hned napoprvé jsem si zapamatoval pečeti i jejich patřičné pořadí... Hmm, sice to není úplně to co jsem se chtěl učit, ale taky to vypadá zajímavě. Problém, ale bude, že ne všude bude takové množství vody. Myslel jsem na nějakou univerzálnější techniku. Bez urážky... Usmál jsem se na něj... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:31 | |
| Tebe by vyhovovalo ak by si bojoval hlavne vo vode...Povedal som pousmial som sa.Ale ako chceš...akú techniku sa chceš naučiť...Dodal som po chvíľke vír skončil ja som sa pozrel na neho a potom pod seba a sledoval som ryby ktoré plávajú v jazere. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 26/10/2011, 06:38 | |
| No jak tuhle techniku Suiton: Daibakuryū jsem už jednou viděl jak ji použít, takže už ji jen budu muset trochu potrénovat a za pár dní ji budu umět. Chtěl jsem se naučit Sairento kiringu a s tím pravděpodobně i Kirigakure no Jutsu. Už delší dobu jsem se tě na to chtěl zeptat a ten tréningový boj mě v tom ještě více utvrdil. Cítil jsem v té mlze takovou tu bezmocnost, když člověk ztratí své hlavní smysly. To už nechci zažít, proto tuhle techniku toužím ovládnout... Podíval jsem se na něj takovým odhodlaně-prosebným pohledem... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 29/10/2011, 09:54 | |
| Tento tréning je na dlhú dobu...najprv budeš musieť zlepšiť svoje narábanie z mečom a celkovo zo zbraňami potom nasleduje taijutsu...Budeš sa taktiež musieť naučiť orientovať sa v mlhe aby si dokázal vypátrať nepriateľa tak aby ťa on nezbadal alebo nepočul...Povedal som a šiel som na breh.A potom sa musíš naučiť Kirigakure no Jutsu a všetko to zhrnúť do seba...Dodal som a kráčal som dalej na breh. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 29/10/2011, 10:04 | |
| Následoval jsem ho... Mě je jasné, že to není něco co se dá naučit během pár dní, ale někde se začít musí. Myslím, že s mojí úrovní šermu, jednoduše celkově zbraní a taijutsu nebude problém, na to se totiž posledních 7 let zaměřuji... Trochu jsem se usmál... Takže kde začneme? Předpokládám, že s Kirigahure no Jutsu... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 30/10/2011, 01:32 | |
| Začneme najprv v kenjutsu potom taijutsu...Povedal som pousmial som sa.Potom nasleduje tréning v orientácií kde nebudeš nič vidieť budeš sa musieť riadiť iba svojím sluchom až potom začnem e z tréningom Kirigahure no Jutsu...ale to bude iba začiatok.Dodal som som. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 30/10/2011, 01:40 | |
| Hmm ok, tak tedy začneme s kenjutsu když, když to musí být. Zazubil jsem se na něj... Nuže začneme teď ? Času máme beztak moře, když tu nikdo z týmu zrovna není. | |
|
| |
Benjiro Yuki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 30/10/2011, 11:19 | |
| Ja som už skončil z vkastným tréningom preto som sa pobral a šiel som sa pozrieť že kto tu vlastne ešte je nakoniec som si stihol ešte zájsť domou a potom sa sem vrátil ale zamieril som za Toshirom ktorý tu ešte bol . | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 02:22 | |
| Pousmial som sa.Tak teda začnime...Povedal som a dal som pred seba meč ktorý som uchopil z oboma rukami a pozrel som sa na neho a veľkou silou som sa na neho zahnal bol to dosť rýchli útok. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 02:37 | |
| Rychle jsem tasil Oba meč a jelikož jsem je překřížil jako nůžky, Podařilo se mi útok zastavit. Sice mě to posunulo o kousek dozadu, ale jinak jsem byl v pořádku. Na obličeji se mi rýsoval úsměv a pohledem jsem vyzýval Senseie aby to bral víc vážně. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 02:45 | |
| Ako zastavil moje meče tak som rúčku pustil jednou rukou a položil som ju na tupú stranu meču zatlačil som oboma rukami a aj jednou nohou použil som toľkou sily aby som ho odhodil od seba následne som zase chytil rúčku meču oboma rukami a okamžiku som už bol pred ním a sekol som zhora nadol veľkou silou. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 02:57 | |
| Letěl jsem vzduchem a cítil jsem jak se za mnou objevil Renji. Naštěstí si dokážu udržet chladnou hlavu skoro ve všech situacích. Hodil jsem kunai s drátem na blízky strom a škubnutím změnil trajektorii svého letu. Krátkým obloukem jsem se dostal Renjimu do zad. Sekl jsem mu směrem na záda. (Vím, že se zkapalníš, ale co. ) | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 1/11/2011, 03:03 | |
| Pousmial som sa a rozpadol som sa na dve časti na zemi som sa znova z formoval pozrel som sa na neho a pousmial som sa.Suiton: Gōsuiwan no Jutsu.Povedal som moje ruky sa zväčšili a mal som ich viacej svalnatejšie rozbehol som sa oproti nemu a veľkou silou som použil Fuuma Ninken, Zanbatou a sekol som zhona na dol. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jazero Fuguki | |
| |
|
| |
| Jazero Fuguki | |
|