RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Jazero Fuguki Vote_lcapJazero Fuguki Voting_barJazero Fuguki Vote_rcap 
Utake Kohaku
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Jazero Fuguki Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Jazero Fuguki

Goto down 
+5
Admin
Utake Kohaku
Toshiro Fuguki
Renji Hōzuki
Toshio Yuki
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Toshio Yuki
Mizukage
Toshio Yuki

Počet príspevkov : 80

Info
Ryo:
Jazero Fuguki Left_bar_bleue1000/0Jazero Fuguki Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Yuki
Vek postavy:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 22:47

Jazero Fuguki

Jazero Fuguki Images?q=tbn:ANd9GcRXrkTEpsKoVVa0SjNaX2y9_jCOmK5X5gsGEsvVRTlhFZ-IEMdO

V centre vesnice sa nachádza jedno z najkrajších miest akými Kirigakure no Sato disponuje. Je to obrovský park, ktorý tvorí jedno obrovské jazero s teplou a horúcou vodou.
Vraví sa, že pred mnohými rokmi tesne po založení vesnice, klan Fuguki na prejav úcty položil dlaň na zem a v pár sekundách zmenil mokrú zem v toto jazero. Jazero si zachováva vysokú teplotu v každom ročnom období a preto na oplátku Mizukage pomenoval toto jazero, jazerom klanu Fuguki.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Počet príspevkov : 111

Info
Ryo:
Jazero Fuguki Left_bar_bleue200/0Jazero Fuguki Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Hōzuki
Vek postavy: 22

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 22:56

Prišiel som pri jazero z chrbátu som si zložil ruksak a meč som položil na zem zohol som sa a vybral som si jednu fľašu z džúsom napil som sa a dal som ju naspäť.Rozpustil som si vlasy a dal som si dole tričko na sebe som mal iba kraťase mohli vidieť moje tetovanie ktoré za tiahlo skoro po celom mojom tele.Otočil som sa na nich.Môžete sa ísť rozbehať alebo zaplávať...potom vám dám niečo iné...Povedal som pousmial som sa a šiel som do jazera kde som začal pomaly plávať.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Počet príspevkov : 150

Info
Ryo:
Jazero Fuguki Left_bar_bleue0/0Jazero Fuguki Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Fuguki
Vek postavy: 17

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 22:59

došel jsem za nimi na pláž a vyslechl si co říkal Renji. Potom jsem si sundal sundal všechno vybavení, jako meče, tašku na záda a tak podobně. Vytáhl jsem si z té tašky ručník a rozložil ho na pláž, vedle jejich věcí... Sundal jsem si všechno oblečení a pod ním už měl nasazené plavky (takhle jsem v nich vypadal od krku dolů a ty plavky byli stejné ) Jazero Fuguki Boardshort_copacabana-by_amazoniazoe-z Došel jsem na takové středně velké skalisko a skočil šipku do vody a nevynořoval se... Po krátké chvíli jsem vyplaval asi o 100 metrů dál a užíval si vodu...
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Počet príspevkov : 135

Info
Ryo:
Klan: Utake
Vek postavy: 15

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:00

Došla jsem za ním. Když si sundal tričko, tak jsem jenom zůstala zírat na to jeho tetování.
Fíha...... to muselo být pěkně drahé
Mezitím už ale mizel ve vodě, takže jsem se trochu vzpamatovala.
Rozběhat se, nebo rozplavat? Myslím, že je to jasné.
Zahučela jsem i s taštičkou do nejbližšího křoví, kde jsem se převléhla do plavek. Pak jsem rychle vyběhla, hodila jsem taštičku vedle senseiových věcí a vběhla jsem do vody takovým stylem, že jsem ho pořádně postříkala.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:05

Pousmial som sa a po chvíľke som sa zmenil na vodu objavil som sa o kúsok dalej pričom my bola vidieť iba hlava.Potom mám v ruksaku jedlo a pitie ak chcieť tak si zoberte...Povedal som z úsmevom a znova som sa zmenil na vodu.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:09

Velkou rychlostí jsem plaval kraulem po jezeře a přitom si spokojeně pískal...
Tak Co Renji, dáme si ten závod v plavání???
Usmál jsme se a zvolnil tempo abych ho mohl ve vodě potom co se zase složí najít...
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:11

Jen jsem pokývala hlavou a sledovala jsem jak se mění na vodu. Samozřejmě, že už jsem o tom slyšela, ale něco jiného to bylo vidět. Vypadalo to rozhodně zajímavě. A Toshiro zase dokázal vážně hodně dobře plavat. Oproti těm dvěma jsem se cítila ve vodě dost nemotorně. Nakonec jsem to pustila z hlavy a potopila jsem se pod vodu. Bylo příjemné chvíli plavat celá ponořená, ikdyž za chvilku jsem se musela zase nadechnout.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:14

Objavil som sa za Toshirom.Mne je to jedno...ale ked sa zmením na vodu tak sa viem celkom rýchlo pohybovať v nej...Povedal som sa znova som sa zmenil na vodu pričom som sa objavil o poriadny kus dalej usmial som sa a pozrel som sa na nich.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:22

Lehla jsem si na vodu na záda a dívala jsem se při tom do nebe. Na chvíli jsem se jedním okem podívala na ty dva.
Předpokládám, že když si mluvil o závodu v plavání, tak jsi mě nepočítal.
Malinko jsem se pousmála a dál se dívala na oblohu.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime14/10/2011, 23:26

Usmál jsem se...
Jo opravdu si v té vodě dost rychlí, ale zkus soupeřit s tímhle...
Ponořil jsem se do vody a zkoncentroval kolem sebe trochu chakry tak, že tření okolní vody bylo téměř nulové. Potom jsem vyrazil s takovým velice podivným stylem vpřed a vypadalo to jako by pod vodou letěl nějaký laserový paprsek. Pohyb byl dokonce taky rychlí, že ta za mnou od místa startu až k Renjimu vytvořilo pod vodou tunel, který byl zalit vodou až ve chvíli kdy jsem se objevil asi 1 metr před Renjim a přitom se na něj usmíval...
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 01:20

Usmieval som sa a pozeral som sa na nich.No nič prejdeme k ozajstnému tréningu...chcel som si iba pozrieť ako sa viete pohybovať vo vode...Toshiro budeš musieť pomáhať svojej kolegyni inak sa už nemusí dostať z vody...Povedal som vážne a vyšiel som z vody zobral som 1 kunai z ruksaku a vošiel som znova do vody kunai som hodil pri Kohaku a usmial som sa.Vaša jediná zbraň ide ku dnu...Dodal som a začal som skladať pečate ktoré som mal ihned hotové.Kirigakure no Jutsu.Povedal som potichšie a nad hladinu bola všade hustá hmla zostávalo jediné bojovať pod vodou.Ja som sa zmenil na vodu a zmenil som sa do svojej podoby na inom konci jazera kde som znova začal skladať pečate.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 01:28

Vyvalila jsem oči.
A do pr...
Neměla jsem moc času na rozmyšlenou rychle jsem se ponořila do vody a rozhlížela se po kunaii. Ten pomalu klesal do hloubky asi deset metrů ode mě. Už byl docela hluboko. Zabrala jsem rukama a snažila se ho co nejrychleji dohnat. Už jsem tu úchytku měla na dosah ruky, ale pořád ne a ne na ní dosáhnout.
Pojď sem ty mrcho!
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 01:37

Dokončil som pečate.Mizu Bunshin no Jutsu.Povedal som a vytvoril som 3 klony ktoré sa okamžite zmenili na vodu pod vodou sa zmenili do normálu a plávali ku Kohaku začali plávať okolo nej v tej hĺbke už bola tma mohla vidieť iba obrysy a počuť zvuk plávania.Ja som sa za tedy zmenil na vodu a čakal so čo sa bude diať.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 01:42

Okolo mě něco plavalo. A rozhodně jsem z toho neměla dobrý pocit. Aspoň jsem konečně dosáhla na kunai. Jenže mi už celkem docházel vzduch. Začala jsem co nejrychleji plavat směrem vzhůru a doufala jsem, že mě ty věci, co kolem mě plavou nechají na pokoji.
Zatracený kunai! Kdybych tak měla svůj bublifuk... No, aspoň že mě táta učil i taijutsu.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 01:45

Jeden z klonov preplával okolo nej a další ju chytil za nohu a začal ju ťahať naspäť na dno.Ja som zatiaľ znova začal skladať pečate.Toto asi nečakali...Povedal som potichu a pousmial som sa a dalej som skladal pečate.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:04

Pomocí stejné techniky plavání jako předtím, jsem se bleskově dostal ke kunai. Chytil jsem ho do do ruky a potom ho chytil do zubů. Poskládal jsem pečeti na Mizu bunshin. Voda kolem mě najednou prudce zapulzovala a objevilo se asi 500 klonů. Chytili jsme kunaie zpět do rukou.
Už ti jdu na pomoc...
Všechny klony vyrazily ke Kohaku...
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:07

Když mě něco chytlo za nohu podívala jsem se dolů. Teď už jsem dokázala rozeznat co to je.
Sensei?
Potom kolem mě proplavalo něco dalšího. Mělo to přibližně lidský obrys.
Takže klony? Ale vždyť mě to drží?! Takže to nejsou normální. Sakra!
Všimla jsem si, že už se ke mě řítí Toshiro, ale nemohla jsem čekat. Už jsem se opravdu potřebovala nadechnout. Protože mě klon držel jen za jednu nohu, pokusila jsem se ho druhou kopnout a zároveň se odrazit. Potom, co plaval kolem jsem se ohnala kunaiem.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:07

Nemyslíš že 500 klonov je trochu veľa ? Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:11

(ne, mám chakru jako ocasí démoni Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:30

Kunai už mala Kohaku a žiadny iný tam nebol moje klony ju pustili aby sa mohli nadýchnuť videli že už nemý kyslík hned na to sa zmenili na vodu a ja tak isto.Toshiro síce vytvoril toľko klonov ale ako to urobil bol na konci zo silami ak by zrušil klonov tak by okamžite odpadol od únavy.
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 59

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:34

(Ehm, to, že máš chakru ako bijuu, nikde napísané nebolo. Klan Fuguki je známy, že má tej chakry viac, ako väčšina ostatných shinobi, ale to neznamená, že sú všetci ako Kisame, mysli trochu. "-_-
Navyše, aj keby si mal chakru ako bijuu, čo nemáš, ako genin je jej ovládanie pomerne mizerné. So svojim momentálnym stavom ich zvládneš maximálne 10.)
Návrat nahoru Goto down
https://narutoprojekt.slovakforum.net
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:38

Klony mě pustili. Nebyla jsem si jistá, jestli to bylo tím, že jsem jednoho kopla do hlavy a nebo proto, že mě sensei nechtěl utopit. Přestala jsem to řešit a rychle jsem vyplavala na hladinu. Když se moje hlava vynořila, začala jsem zhluboka dýchat.
Zatraceně..... proč zrovna voda? Kdybych se dostala ke svému bublifuku!
Toužebně jsem se podívala ke břehu, ale zatím jsem sotva popadala dech.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:46

Postupně se klony začaly rozpadat a až jich zbylo několik desítek. Potřeboval jsem se trochu odpočinout, tak jsem úmyslně klesl do zcela temných hlubin jezera a tam zrychleně dýchal, při čemž jsem koncentroval zbylou chakru, které mi hodně ubylo, ale stále mi zbývalo celkem dost...
Hmm musím nějak promyslet taktiku...
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:49

Objavil som sa za Kohaku a chytil som jej ruky a položil som jej svoju hlavu na rameno.Si slabá vo vode a k tomu nemáš ani svoj bublifuk...Povedal som pričom som ju držal za ruky.Jednu ruku som mal voľnú tú som jej priložil k hlave ako pištoľ pousmial som sa.čo teraz ?Spýtal som sa jej.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime15/10/2011, 02:53

Trochu jsem ztuhla. Samozřejmě, že měl stoprocentní pravdu. Jenže jsem tu nemohla jen tak nečině zůstat a fňukat, že boj ve vodě není můj styl. Rozhodla jsem se provést poslední zoufalí pokus.
A na to jste vážně přišel až teď? zeptala jsem se ho, ale pomalu jsem ani nedořekla a pokusila jsem se ho rychle kopnout do břicha.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Jazero Fuguki Empty
PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero Fuguki
Strana 1 z 13Jdi na stránku : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Toshiro Fuguki
» Kunichi Fuguki

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru