RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Jazero Fuguki - Stránka 7 Vote_lcapJazero Fuguki - Stránka 7 Voting_barJazero Fuguki - Stránka 7 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Jazero Fuguki - Stránka 7 Vote_lcapJazero Fuguki - Stránka 7 Voting_barJazero Fuguki - Stránka 7 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Jazero Fuguki

Goto down 
+5
Admin
Utake Kohaku
Toshiro Fuguki
Renji Hōzuki
Toshio Yuki
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Toshio Yuki
Mizukage
Toshio Yuki

Počet príspevkov : 80

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 7 Left_bar_bleue1000/0Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Yuki
Vek postavy:

Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty
PříspěvekPředmět: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime14/10/2011, 22:47

First topic message reminder :

Jazero Fuguki

Jazero Fuguki - Stránka 7 Images?q=tbn:ANd9GcRXrkTEpsKoVVa0SjNaX2y9_jCOmK5X5gsGEsvVRTlhFZ-IEMdO

V centre vesnice sa nachádza jedno z najkrajších miest akými Kirigakure no Sato disponuje. Je to obrovský park, ktorý tvorí jedno obrovské jazero s teplou a horúcou vodou.
Vraví sa, že pred mnohými rokmi tesne po založení vesnice, klan Fuguki na prejav úcty položil dlaň na zem a v pár sekundách zmenil mokrú zem v toto jazero. Jazero si zachováva vysokú teplotu v každom ročnom období a preto na oplátku Mizukage pomenoval toto jazero, jazerom klanu Fuguki.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Počet príspevkov : 135

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 7 Left_bar_bleue0/0Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Utake
Vek postavy: 15

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 06:21

Vyfoukla jsem bubliny, které neomylně ihned zamířily na senseie. Když byly dost blízko vybouchli. Mezitím jsem byla připravená na jeho protiútok. Byla jsem ráda, že tentokrát trénujeme na souši.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Počet príspevkov : 111

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 7 Left_bar_bleue200/0Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Hōzuki
Vek postavy: 22

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 06:25

Ked bola bublina blízko tak som odskočil na stranu a rýchlo som zabodol meč do zeme odkiaľ smeroval útok trochu ma to odsunulo ale nič iné aj preto lebo Kubikiribōchō je naozaj veľký a masívny meč a tak zakryl celé moje telo.Po výbuchu som sa postavil a rozbehol som sa na ňu ked som bol pri nej tak som sekol mečom na ňu a čakal som.

Naposledy upravil Renji Hōzuki dne 23/10/2011, 06:58, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Počet príspevkov : 41

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 7 Left_bar_bleue0/0Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan:
Vek postavy: 13

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 06:36

Zobudí sa a pozrie sa na nich."Hmm bojujeme?"Spýta sa s úsmevom.Všimne si že ma na sebe neaký plášť."Koho to je a inak ďakujem."Povie a postavý sa.Pozoruje ich a čaká či mu niekto odpovie.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Počet príspevkov : 150

Info
Ryo:
Klan: Fuguki
Vek postavy: 17

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 06:46

Podíval jsem se na něj z koruny stromu...
Ten plášť je můj. Není zač...
Skočil jsem dolů a plášť jsem si oblékl na sebe. Poskládal jsem pečeti a byl připraven kdykoli vyvolat mizu bushin...
Návrat nahoru Goto down
Benjiro Yuki
Genin
Benjiro Yuki

Počet príspevkov : 49

Info
Ryo:
Klan:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:04

Ako sa zahnal po Kohaku vyleteli po ňom ľadové ihly ktoré som si tam teraz pripravoval bolo tu dosť vlhko preto to nebol problém .
Po tom keď ho toto malo aspoň chvíľu zamiestnať som vybehol a ešte raz som zopakoval útok ale teraz v inom smere ako šle tie inak len zostavené nie na tie rovnaké miesta .
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:06

Jak na mě běžel, nestihla jsem nic jiného, než uskočit. Během toho manévru jsem ale rychle chňapla po mečích. Na zem jsem dopadla už připravená.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 7 Left_bar_bleue200/0Jazero Fuguki - Stránka 7 Empty_bar_bleue  (200/0)

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:08

Na chvíľku som sa zmenil na vodu kým preleteli všetky ihlice potom som sa sformoval a začal som skladať pečate po chvíľke som ich mal hotové.Kirigakure no Jutsu.Povedal som potichu v tom bola všade hustá hmla ja som odskočil dalej a čakal som.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:14

Pretrie si oči,ľavou rukou si prehrabne vlasy a pozoruje čo as deje.Opráši sa pretože ležal na zemi.Vytiahol kunai a začal si ho točiť okolo prstov.
"Takže boj alebo sa hráme na schovávačku ? "
Povie s úsmevom a vyskočí na strom.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:19

Všude byla mlha a nešlo vidět ani na krok. Zavrčela jsem a šáhla po bublifuku. Vyfoukla jsem čtyři várky a všechny je odpálila. Rázem jsem tak získala vitelnost 5 - 10 m ode mě.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:22

No, řekl bych, že boj...
Dodělal jsem poslední pečeť na Mizu bunshin. Objevilo se prozatím jen 10 klonů a vytáhly katany, které měly na zádech. Potom se klidným, ale sebejistým krokem vydaly směr Renjimu a ostatním. Připravené na obranu i útok...
Návrat nahoru Goto down
Benjiro Yuki
Genin
Benjiro Yuki

Info
Ryo:
Klan:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:34

Ja som vytvoril pečate ja pár pečatí ktoré mi boli veľmi známe .
Dúfal som teraz že sa niekto teraz u mňa zjaví .
Aj keď to ale nebola veľká pravdepodobnosť .
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 07:37

Pozoruje čo sa bude diať.
"Dávajte si pozor,on je úchyl a tým pádom má aj dobré taktiky."
Usmeje sa.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 08:38

Zrazu som sa stál medzi klonmi bolo to naozaj nečakané a rýchle to aj vdaka tichému zabíjaniu iba som sa zahnal mečom a 5 som rozsekol hned na to som vyskočil do koruny stromu kde som začal skladať pečate po chvíľke som ich mal hotové.Mizu Bunshin no Jutsu.Povedal som potichu a vytvoril som 5 klonov každý klon skočil do inej koruny stromu a tak isto aj ja počul som Siraneho a jeho reči v hmle som sa vyznal dobre a tak som šiel po zvuku skočil som do tej istej koruny v ktorej bol on mohol počuť iba šuchotanie listov no to som už bol za ním jednou nohou som ho kopol do chrbta pousmial som sa a čakal som.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 08:47

Dívala jsem se okolo sebe a dávala pozor, odkud zaútočí. Nikde nic. Využila jsem tedy času a pomocí bublin jsem své pole dohledu rozšířila o dalších několik metrů. Cítila jsem se sice dál zatraceně nepříjemě, ale bylo to lepší, nežli úplná tma. Dál jsem byla ve střehu.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 08:56

Ako padal tak sa rýchlo otočil a hodil po ňom kunaie.Keď dopadol na zem.Pomaly sa postavil a oprášil sa.
"Ale ale niekto sa nám nahneval."
Usmeje sa.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:03

Dal som pred seba meč a tak som vykryl kunaie pousmial som sa a použil som Shunshin no Jutsu a objavil som sa za ním z tupou častou na meči som mu podrazil obe nohy usmial som sa sa na neho a zmizol som. 3 klony sa objavili pri Kohaku jeden sa na ňu zahnal mečom a další dvaja čakali.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:07

Ležal na zemi a usmieval sa.
"Zabi ma,máš šancu.''
Rehoce sa na zemi.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:12

Meč jsem vykryla jedním ze svých, ikdyž mě to malinko posunulo dozádu. Přece jen rozdíl sil byl značný. Tím že jsem to ale vykryla pomocí meče tak, že jsem zvedla předloktí a mohla tak meč opřít o svou ruku a tím se bránit celou svou vahou to nebylo zas tak značné.
Mezitím jsem se jakoby pokusila dát seseiovi pěstí do boku, ale díky tomu, že jsem v ní držela svůj druhý meč by ho ostří zasáhlo dřív, než moje pěst.
(brzo dodám nákresy mečů - a trochu je vylepším- tak to pak snad bude jasnější)
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:17

Toto je cvičný boj nebudem ťa zabíjať...Povedal som a preskočil som na druhý strom kde som začal skladať pečate.Suiton: Mizurappa.Povedal som a vystrelil som na neho prúd vody.Dúfam že sa prestaneš smiať po tomto a začneš to brať vážne.Povedal som pričom som už nepoužil dalšiu vodu a zasa som preskočil na další strom.Klon sa usmial na Kohaku a meč ho rozrezal a tak ho zničila no v tom už za ňou stál další klon a ten sa jej snažil pod kopnúť obe nohy posledný klon zatiaľ čakal.Zostávajúce dva klony sa objavili pri Benjim a jeden z neho sa ho snažil seknúť silno mečom.
Návrat nahoru Goto down
Benjiro Yuki
Genin
Benjiro Yuki

Info
Ryo:
Klan:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:19

Ako sa ma snažil seknúť vďaka tomu že som bol v strehu som blokol jeho meč kunaiom .
V tedy som sa odrazil pri dotyku z jeho mečom od neho dozadu začal som pri tom vytvárať pečate .
Videl som teraz na oba klony lebo boli blízko .

Naposledy upravil Benjiro Yuki dne 23/10/2011, 10:09, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:25

Nestihla jsem na ten klon zareagovat dost rychle, takže mi ty nohy podrazil. Jak jsem ale padala, stihla jsem pád proměnit v kotoul. Skončila jsem v pokleku na jednom koleni zády ke klonu, který byl ode mě lehce na stranu. Rychle jsem se natočila aniž bych hýbala nohama a pokusila jsem se klon 'pěstí bodnout' do břicha.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime23/10/2011, 09:52

Zkoncentroval jsem chakru do nohou a vyskočil vysoko nad mlhu. Potom jsem dopadl na špičku vysokého stromu. (stále asi 7m nad mlhou) Tam jsem vyčkával na případný útok nebo obranu podle situace.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime24/10/2011, 04:31

Za Kohaku sa objavil klon ktorý doteraz iba vyčkával a kopol ju nečakane do chrbta úder sa jej podaril klon padol na zem kde zostal ležať ale nezmizol.Klon ktorý zaútočil na Benjiho tam iba stál avšak druhý už zmizol v hmle a začal skladať pečate avšak to Benji nemohol vidieť ani počuť o chvíľku zaznelo.Suiton: Mizurappa.A na Benjiho sa rútil z hmli silný prúd vody v tom začal klon ktorý bol pred ním skladať pečate.Ja som zatiaľ skrytý v korune stromu znova vytvoril 2 klony každí klon zoskočil zo stromu a postavil sa okolo Siraneho.V tom som vyliezol až na vršok stromu odkiaľ som videl Toshira okamžite som po ňom hodil 3 ihlice a začal som skladať pečate po chvíľke som ich mal hotové.Kirigakure no Jutsu.Povedal som a vytvoril som ešte hustejšiu hmlu ako predtým.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime24/10/2011, 05:33

Letěli na mě jehlice, tak jsem provedl rychle tasení. (technika šermířů, při které rychle vytasíš meč či meče, jednou nebo vícekrát sekneš a v ten samý moment meč či meče vrátíš do pochvy Very Happy) Pohyb to byl tak rychlí a pro mě přirozený, že to vypadalo skoro jako bych pouze držel rukojeť mečů a jehlice se rozpadly vedví. Náhle však začala sahat mlha až ke mě. Složil jsem jednoduchou pečeť a zmizel v obláčku dýmu. Objevil jsem se v místě, kde jsem pořád měl těch 5 mizu bushinů. Klony mě obestoupili do kruhu (zády ke mě), s vytasenými meči. Měli bojové postavení, které jim umožňovalo bleskový útok i obranu, to i v případě, že se jim podaří nepřítele najít na pouhou sekundu...
Návrat nahoru Goto down
Benjiro Yuki
Genin
Benjiro Yuki

Info
Ryo:
Klan:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime24/10/2011, 05:49

Nakoniec sa stalo tak že som nevedel že klon zmizol .
Alebo skôr som nevedel že robí pečate .
Lenže ja som mal už predom pripravené pečate preto ako do mňa narazil prúd vody tak ja som zmizol a miesto mňa sa tam objavil kameň za ktorý som sa zamenil .
Odtiaľ som po ňom hodil 3 kunaie a na jednom bol výbušný lístok .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero Fuguki
Strana 7 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Toshiro Fuguki
» Kunichi Fuguki

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Mizu no Kuni :: Kirigakure no Sato-
Přejdi na: