RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Jazero Fuguki - Stránka 4 Vote_lcapJazero Fuguki - Stránka 4 Voting_barJazero Fuguki - Stránka 4 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Jazero Fuguki - Stránka 4 Vote_lcapJazero Fuguki - Stránka 4 Voting_barJazero Fuguki - Stránka 4 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Jazero Fuguki

Goto down 
+5
Admin
Utake Kohaku
Toshiro Fuguki
Renji Hōzuki
Toshio Yuki
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
AutorZpráva
Toshio Yuki
Mizukage
Toshio Yuki

Počet príspevkov : 80

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 4 Left_bar_bleue1000/0Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Yuki
Vek postavy:

Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime14/10/2011, 22:47

First topic message reminder :

Jazero Fuguki

Jazero Fuguki - Stránka 4 Images?q=tbn:ANd9GcRXrkTEpsKoVVa0SjNaX2y9_jCOmK5X5gsGEsvVRTlhFZ-IEMdO

V centre vesnice sa nachádza jedno z najkrajších miest akými Kirigakure no Sato disponuje. Je to obrovský park, ktorý tvorí jedno obrovské jazero s teplou a horúcou vodou.
Vraví sa, že pred mnohými rokmi tesne po založení vesnice, klan Fuguki na prejav úcty položil dlaň na zem a v pár sekundách zmenil mokrú zem v toto jazero. Jazero si zachováva vysokú teplotu v každom ročnom období a preto na oplátku Mizukage pomenoval toto jazero, jazerom klanu Fuguki.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Sirane
Genin
Sirane

Počet príspevkov : 41

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 4 Left_bar_bleue0/0Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan:
Vek postavy: 13

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:01

Usmeje sa.Naučíš...Povie no odmlčí sa a potom povie: Naučíte nás neaké nové jutsu ? Spýta sa s úsmevom.Chcel sa naučiť neaké silné jutsu,vlastne chcel byť silný-pretože je najmladší nechce byť aj najslabší.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Počet príspevkov : 111

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 4 Left_bar_bleue200/0Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Hōzuki
Vek postavy: 22

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:03

No najprv by si my mal povedať čo všetko ovládaš...chodiť po vode,stromoch a podobne vieš ?Spýtal som sa ho pričom som sa pousmial a dopil plechovku limonády ktorú som si dal naspäť do ruksaku a čakal na jeho odpoved.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 4 Left_bar_bleue0/0Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:06

"No takže,viem celkovo dobre narábať so zbraňami a ovládam základné techniky čo sa učia na akadémi."Povie sklesle.Bol slabý.Obzrie sa cez svoje rameno či nikto nejde,no nik tam nebol tak sa znovu otočil naspäť k Renjimu.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:
Jazero Fuguki - Stránka 4 Left_bar_bleue200/0Jazero Fuguki - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (200/0)

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:10

Dobre teda tak ťa naučím chodiť po tých stromoch...Povedal som a pousmial som sa a odložil som si z chrbtu Kubikiribōchō na zem a podišiel som k väčšiemu stromu ktorý bol vhodný na tréning.Tak nebudeme čakať na nich kým prídu...ešte niečo mám na práci...Dodal som a ukázal som na strom.Tu začneš z tréningom...Pousmial som sa a čakal som.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:13

Dobre!
Usmeje sa a pozrie sa na strom ktorý bol pred ním.Pomaly sa k nemu priblíži a pozrie sa na Renjiho.Čo teraz ? Spýta sa ho s úsmevom na perách.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:20

Predvediem ty to...Povedal som a nadvihol som jednu nohu a položil som ju na kmeň stromu.Takže začneš koncentrovať chakru do chodidla ale nie moc...musíš ju rozložiť na celú nohu nie iba na jednu časť...Povedal som z úsmevom a začal som koncetrovať pomaly chakru do nohy ktorú som mal opretú o kmeň stromu aby videl ako na to po chvíľke som urobil aj to isté na druhej nohe a začal som kráčať smerom hore po strome pričom som sa pozeral na Siraneho a usmieval som sa.Pochopil si?Spýtal som sa ho a zastal som v strede stromu.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:37

Asi.
Povie nechápavo no predsa to šiel vyskúšať.Položil nohu na kmeň stromu a dal chakru do nôh.Tá tam držala,dal druhú a padol.
Ou
Utrie si hlavu a skúša to znovu.

NON RPG: Pardon bol som AFK
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:43

Ukázal som mu to ešte raz a pousmial som sa zoskočil som zo stromu a sadol som si na zem a oprel som sa o iný kmeň stromu.Možno že to chvíľku bude trvať...ale pôjde to...Povedal som z úsmevom pričom som sa pozeral na neho.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:52

Zamerá sa na strom a potom položí oby dve nohy.Drží sa.Ako to.Snaží sa zdvihnúť nohu no nejde to.Využil príliž chakry a teraz je tam prilepený ako mucha na lepidle.
Ehm,menšia pomoc by nezaškodila.
Usmeje sa.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Počet príspevkov : 135

Info
Ryo:
Klan: Utake
Vek postavy: 15

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:53

Doběhla jsem k jezeru a začala jsem rozhlížet kolem. Všimla jsem si senseie stojícího u nějakého stromu. Vypadal tak nějak jinak, než obvykle, ale to jsem nehodlala řešit. Zpomalila jsem a trochu jsem se vydýchala, abych nevypadala jako trotl. Pak jsem se vydala za ním.
Dobrý den, sensei. Najednou můj pohled utkvěl na Siranovi vysícímu na stromě. Kolmo k zemi.
Ehm.... Sate, Siri.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:56

Stačí iba prestať koncentrovať chakru do nôh a padneš sám...ale udržal si sa to je na začiatok dobre...Povedal som z úsmevom a pozeral som sa na neho po chvíľke prišli aj ostatný pozrel som sa n Kohaku a postavil som sa zo zeme.Nebudem riešiť kde ste boli...Povedal som z úsmevom z normálnymi zubami.Tak pripavte sa na tréning aj vy...Dodal som stále z tým istým úsmevom.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Počet príspevkov : 150

Info
Ryo:
Klan: Fuguki
Vek postavy: 17

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 03:58

Došel jsem na Místo u jezera, kde trénovaly. Trochu jsem se usmál...
Hoj, tak jsme tady. Vidím, že už jste začali. Hmm takže trénujete šplhání po stromech pomocí chakry? No to se rádi přidáme, že Kohaku???
Podíval jsem se na ni a usmál se...
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:02

Hooooooj
Povie keď padá z malej výšky zo stromu.Skúsi to ešte raz no tentoraz bol odhodlaný to spraviť za hociakú cenu.Postavil sa a pomaly začal vrážať chakru do nôh.Pomaly priložil nohu na kmeň,aj druhú a pomaly sa pohyboval.Prešiel asi meter.
Aha ide mi tooooooooo.
Povie keď znovu padá.Postavý sa,opráši sa a pomaly sa približuje k nim.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:03

Jasně, jasně, pokývala jsem hlavou a pak jsem si ještě jednou pozorně prohlédla senseie.
Sensei, vždyť vy nemáte tetování a taky máte normální zuby, naklonila jsem hlavu na stranu.A tak nějak všeobecně vypadáte jinak.
Cítila jsem v tom nějakou kulišárnu.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:07

Trochu mladšie...Povedal som z úsmevom a pozrel som sa na ňu.Zuby som si dal do poriadku ked sa vám to nepáčilo...Dodal som a pousmial som sa.No ale môj súkromný život necháme tak je to iba moja vec prečo som to spravil...Pousmial som sa a pozrel som sa ja na ostatných.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:10

Zakroutila jsem hlavou.
Fajn, ať je po vašem.
Pak jsem se zadívala na strom a na Sira, který z něj právě spadl.
Ehm a jak že to mám teda udělat, abych na něj vylezla.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:12

Hmm obyčejné Henge no Jutsu, to je celkem slabota...
Řekl jsem znuděným hlasem, ale přitom se pobaveně usmíval...
Přišla na tebe krize ze stáří nějak brzo ne?
Dál jsem se pobaveně usmíval...
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:15

Takže niekto tu chce baliť mladé dievčatá.
Pousmeje sa a pozrie sa na Utake.
A niečo nás ešte naučíte ?
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:21

To nie je kvôli tomu že som starý...Povedal som z úsmevom a zmenil som sa do svojej pôvodnej podoby akurát zuby my ostali nešpicaté.A nebalím mladšie dievčatá...držanie za ruky a podobné veci ma už nebavia..Dodal som zo širokým úsmevom.Je to jednoduché...no asi pre vás nie detičky...Usmial som sa a na koncentroval som chakru do jednej nohy a ukázal som im ju potom som ju priložil o kmeň stromu po chvíľke som urobil to isté z druhou nohou a začal som chodiť po strome.Musíte na koncentrovať chakru do nôh a rovnomerne ju rozložiť a udržať ju tam...Povedal som trochu vážne.A nič nové vás zatiaľ nebudem učiť ved ledva zvládate toto detičky.Usmial som sa na nich.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:26

Nevadí potrebujem vedieť vela toho veľa vecí.
Povie agresívne a tvár má ako neaký narušený psychopat ktorý teraz zabil 8 ľudí.
Pardon,nechal som sa uniesť.
Odpovie s výrazom štenata.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:32

Stoupla jsem si před strom.
Fájn starouši, to určitě svedu taky! vyplázla jsem na něj jazyk a rozešla se proti stromu. Za chvíli už jsem se ale válela na zemi. Zvedla jsem se a odfrkla si.
Nemůže to být zas tak těžké, začala jsem znovu hromadit čakru do nohou.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:34

Hmm, koncentrovat chakru do nohou? Ok, jdu na to...
Soustředil jsem se a se zavřenýma očima začal chakru koncentrovat do nohou...
Přistoupil jsem ke stromu a přiložil na kmen jednu nohu. Nějakou dobu jsem kalibroval chakru v chodidle až jsem se usmál a přiložil i druhou nohu, se kterou jsem udělal to samé. Nakonec jsem začal klidným krokem stoupat kolmo po kmeni vzhůru až do koruny. Tam jsem si sedl na jednu silnou větev a nechal nohy vyset dolů. Díval jsem se klidným pohledem na počínání ostatních...
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:37

Ták, to by už stačilo.
Otevřela jsem oči a opatrně jsem přiložila nohu na strom. Držela. Dala jsem tam i druhou. Zdálo se, že to ustojím. Podívala jsem se do koruny a tam...... seděl Toshiro.
Nani?! ten pohled mě tak rozhodil, že jsem spadla zase dolů. Malinko jsem zaprskala a začala se zase zvedat.
Návrat nahoru Goto down
Sirane
Genin
Sirane

Info
Ryo:
Klan:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:42

Pohľadom prebodáva Toshira.On to dokázal a Sirane nie.Príde ku kmeňu a začne po ňom liezť nohamy naplnenímy chakrou.Vylezie no s menšími problémamy.Spokojne si sadne do koruny a má pocit silného uspokojenia.
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime17/10/2011, 04:46

Už tam vylezl i ten kluk.
Ksó, tak to teda né!
Zavřela jsem oči a začala hromadit čakru. Měla jsem pocit, že už to stačí a tak jsem se prodce rozběhla proti stromu. Vyběhla jsem až nahoru, proběhla okolo těch dvou a úplně navrcholku vyskočila. Za běhu už jsem si vyndavala bublifuk. Teď jsem vyfoukla bubliny, které se vzápětí spojili v jednu velkou, která mě pohltila. Vznášla jsem se v bublině nad stromem s rukama za hlavou a spokojeně se usmívala.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jazero Fuguki   Jazero Fuguki - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jazero Fuguki
Strana 4 z 13Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» Toshiro Fuguki
» Kunichi Fuguki

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru