Autor | Zpráva |
---|
Sirane Genin
Počet príspevkov : 41 Join date : 01. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Vek postavy: 13
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:01 | |
| Usmeje sa.Naučíš...Povie no odmlčí sa a potom povie: Naučíte nás neaké nové jutsu ? Spýta sa s úsmevom.Chcel sa naučiť neaké silné jutsu,vlastne chcel byť silný-pretože je najmladší nechce byť aj najslabší. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
Počet príspevkov : 111 Join date : 20. 09. 11 Age : 29
Info Ryo: (200/0) Klan: Hōzuki Vek postavy: 22
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:03 | |
| No najprv by si my mal povedať čo všetko ovládaš...chodiť po vode,stromoch a podobne vieš ?Spýtal som sa ho pričom som sa pousmial a dopil plechovku limonády ktorú som si dal naspäť do ruksaku a čakal na jeho odpoved. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:06 | |
| "No takže,viem celkovo dobre narábať so zbraňami a ovládam základné techniky čo sa učia na akadémi."Povie sklesle.Bol slabý.Obzrie sa cez svoje rameno či nikto nejde,no nik tam nebol tak sa znovu otočil naspäť k Renjimu. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:10 | |
| Dobre teda tak ťa naučím chodiť po tých stromoch...Povedal som a pousmial som sa a odložil som si z chrbtu Kubikiribōchō na zem a podišiel som k väčšiemu stromu ktorý bol vhodný na tréning.Tak nebudeme čakať na nich kým prídu...ešte niečo mám na práci...Dodal som a ukázal som na strom.Tu začneš z tréningom...Pousmial som sa a čakal som. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:13 | |
| Dobre! Usmeje sa a pozrie sa na strom ktorý bol pred ním.Pomaly sa k nemu priblíži a pozrie sa na Renjiho.Čo teraz ? Spýta sa ho s úsmevom na perách. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:20 | |
| Predvediem ty to...Povedal som a nadvihol som jednu nohu a položil som ju na kmeň stromu.Takže začneš koncentrovať chakru do chodidla ale nie moc...musíš ju rozložiť na celú nohu nie iba na jednu časť...Povedal som z úsmevom a začal som koncetrovať pomaly chakru do nohy ktorú som mal opretú o kmeň stromu aby videl ako na to po chvíľke som urobil aj to isté na druhej nohe a začal som kráčať smerom hore po strome pričom som sa pozeral na Siraneho a usmieval som sa.Pochopil si?Spýtal som sa ho a zastal som v strede stromu. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:37 | |
| Asi. Povie nechápavo no predsa to šiel vyskúšať.Položil nohu na kmeň stromu a dal chakru do nôh.Tá tam držala,dal druhú a padol. Ou Utrie si hlavu a skúša to znovu.
NON RPG: Pardon bol som AFK | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:43 | |
| Ukázal som mu to ešte raz a pousmial som sa zoskočil som zo stromu a sadol som si na zem a oprel som sa o iný kmeň stromu.Možno že to chvíľku bude trvať...ale pôjde to...Povedal som z úsmevom pričom som sa pozeral na neho. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:52 | |
| Zamerá sa na strom a potom položí oby dve nohy.Drží sa.Ako to.Snaží sa zdvihnúť nohu no nejde to.Využil príliž chakry a teraz je tam prilepený ako mucha na lepidle. Ehm,menšia pomoc by nezaškodila. Usmeje sa. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
Počet príspevkov : 135 Join date : 07. 10. 11 Bydlisko : Kirigakure no sato
Info Ryo: (0/0) Klan: Utake Vek postavy: 15
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:53 | |
| Doběhla jsem k jezeru a začala jsem rozhlížet kolem. Všimla jsem si senseie stojícího u nějakého stromu. Vypadal tak nějak jinak, než obvykle, ale to jsem nehodlala řešit. Zpomalila jsem a trochu jsem se vydýchala, abych nevypadala jako trotl. Pak jsem se vydala za ním. Dobrý den, sensei. Najednou můj pohled utkvěl na Siranovi vysícímu na stromě. Kolmo k zemi. Ehm.... Sate, Siri. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:56 | |
| Stačí iba prestať koncentrovať chakru do nôh a padneš sám...ale udržal si sa to je na začiatok dobre...Povedal som z úsmevom a pozeral som sa na neho po chvíľke prišli aj ostatný pozrel som sa n Kohaku a postavil som sa zo zeme.Nebudem riešiť kde ste boli...Povedal som z úsmevom z normálnymi zubami.Tak pripavte sa na tréning aj vy...Dodal som stále z tým istým úsmevom. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 03:58 | |
| Došel jsem na Místo u jezera, kde trénovaly. Trochu jsem se usmál... Hoj, tak jsme tady. Vidím, že už jste začali. Hmm takže trénujete šplhání po stromech pomocí chakry? No to se rádi přidáme, že Kohaku??? Podíval jsem se na ni a usmál se... | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:02 | |
| Hooooooj Povie keď padá z malej výšky zo stromu.Skúsi to ešte raz no tentoraz bol odhodlaný to spraviť za hociakú cenu.Postavil sa a pomaly začal vrážať chakru do nôh.Pomaly priložil nohu na kmeň,aj druhú a pomaly sa pohyboval.Prešiel asi meter. Aha ide mi tooooooooo. Povie keď znovu padá.Postavý sa,opráši sa a pomaly sa približuje k nim. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:03 | |
| Jasně, jasně, pokývala jsem hlavou a pak jsem si ještě jednou pozorně prohlédla senseie. Sensei, vždyť vy nemáte tetování a taky máte normální zuby, naklonila jsem hlavu na stranu.A tak nějak všeobecně vypadáte jinak. Cítila jsem v tom nějakou kulišárnu. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:07 | |
| Trochu mladšie...Povedal som z úsmevom a pozrel som sa na ňu.Zuby som si dal do poriadku ked sa vám to nepáčilo...Dodal som a pousmial som sa.No ale môj súkromný život necháme tak je to iba moja vec prečo som to spravil...Pousmial som sa a pozrel som sa ja na ostatných. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:10 | |
| Zakroutila jsem hlavou. Fajn, ať je po vašem. Pak jsem se zadívala na strom a na Sira, který z něj právě spadl. Ehm a jak že to mám teda udělat, abych na něj vylezla. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:12 | |
| Hmm obyčejné Henge no Jutsu, to je celkem slabota... Řekl jsem znuděným hlasem, ale přitom se pobaveně usmíval... Přišla na tebe krize ze stáří nějak brzo ne? Dál jsem se pobaveně usmíval... | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:15 | |
| Takže niekto tu chce baliť mladé dievčatá. Pousmeje sa a pozrie sa na Utake. A niečo nás ešte naučíte ? | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:21 | |
| To nie je kvôli tomu že som starý...Povedal som z úsmevom a zmenil som sa do svojej pôvodnej podoby akurát zuby my ostali nešpicaté.A nebalím mladšie dievčatá...držanie za ruky a podobné veci ma už nebavia..Dodal som zo širokým úsmevom.Je to jednoduché...no asi pre vás nie detičky...Usmial som sa a na koncentroval som chakru do jednej nohy a ukázal som im ju potom som ju priložil o kmeň stromu po chvíľke som urobil to isté z druhou nohou a začal som chodiť po strome.Musíte na koncentrovať chakru do nôh a rovnomerne ju rozložiť a udržať ju tam...Povedal som trochu vážne.A nič nové vás zatiaľ nebudem učiť ved ledva zvládate toto detičky.Usmial som sa na nich. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:26 | |
| Nevadí potrebujem vedieť vela toho veľa vecí. Povie agresívne a tvár má ako neaký narušený psychopat ktorý teraz zabil 8 ľudí. Pardon,nechal som sa uniesť. Odpovie s výrazom štenata. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:32 | |
| Stoupla jsem si před strom. Fájn starouši, to určitě svedu taky! vyplázla jsem na něj jazyk a rozešla se proti stromu. Za chvíli už jsem se ale válela na zemi. Zvedla jsem se a odfrkla si. Nemůže to být zas tak těžké, začala jsem znovu hromadit čakru do nohou. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:34 | |
| Hmm, koncentrovat chakru do nohou? Ok, jdu na to... Soustředil jsem se a se zavřenýma očima začal chakru koncentrovat do nohou... Přistoupil jsem ke stromu a přiložil na kmen jednu nohu. Nějakou dobu jsem kalibroval chakru v chodidle až jsem se usmál a přiložil i druhou nohu, se kterou jsem udělal to samé. Nakonec jsem začal klidným krokem stoupat kolmo po kmeni vzhůru až do koruny. Tam jsem si sedl na jednu silnou větev a nechal nohy vyset dolů. Díval jsem se klidným pohledem na počínání ostatních... | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:37 | |
| Ták, to by už stačilo. Otevřela jsem oči a opatrně jsem přiložila nohu na strom. Držela. Dala jsem tam i druhou. Zdálo se, že to ustojím. Podívala jsem se do koruny a tam...... seděl Toshiro. Nani?! ten pohled mě tak rozhodil, že jsem spadla zase dolů. Malinko jsem zaprskala a začala se zase zvedat. | |
|
| |
Sirane Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:42 | |
| Pohľadom prebodáva Toshira.On to dokázal a Sirane nie.Príde ku kmeňu a začne po ňom liezť nohamy naplnenímy chakrou.Vylezie no s menšími problémamy.Spokojne si sadne do koruny a má pocit silného uspokojenia. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Jazero Fuguki 17/10/2011, 04:46 | |
| Už tam vylezl i ten kluk. Ksó, tak to teda né! Zavřela jsem oči a začala hromadit čakru. Měla jsem pocit, že už to stačí a tak jsem se prodce rozběhla proti stromu. Vyběhla jsem až nahoru, proběhla okolo těch dvou a úplně navrcholku vyskočila. Za běhu už jsem si vyndavala bublifuk. Teď jsem vyfoukla bubliny, které se vzápětí spojili v jednu velkou, která mě pohltila. Vznášla jsem se v bublině nad stromem s rukama za hlavou a spokojeně se usmívala. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jazero Fuguki | |
| |
|
| |
| Jazero Fuguki | |
|