RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory - Stránka 4 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 4 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 4 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory - Stránka 4 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 4 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 4 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 4 Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime25/9/2011, 10:08

First topic message reminder :

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 4 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime23/10/2011, 01:23

Nevnímal jsem co se děje kolem mě a tak jsem ani neodpověděl kamarádovi. Po chvíli jsem přestal a viděl kamaráda ´´ Ahoj jak žiješ?´´zeptal jsem se ´´Dáme taijutsu boj ?´´stoupl jsem si a mířil jsem k němu...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 4 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime23/10/2011, 01:57

On mě snad neslišel jo mám se dobře kámo a ty? řeknu mu
co že taijutsu souboj pomyslim si po té co se zeptal
Taijutsu souboj já nevim řeknu mu
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 4 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (0/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime24/10/2011, 06:17

´´Promiň nevnímal jsem...´´omlouval jsem se když jsem pochopil proč se tak na mě kouká..´´Cvičíš ho nebo né? Zacvičíme si.. jo a já se mám celkem unaveně ale jinak jsem fi..´´
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 4 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 4 Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime24/10/2011, 06:34

Dobrá tak si dáme Taijutsu souboj když natomtrváš řeknu mu a otočím se jdu o 10 metrů dál a připravím se poté řeknu tak co deš a čekám stojím vedle jezírka
po chvíli vytvořím tyčku a začnu si sní hrát.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime24/10/2011, 07:57

Začal jsem vyběhl proti něj s pěstí tak hloupý jsem nebyl a to bylo jenom na oko... a tak jak jsem byl dostatečně daleko vyskočil jsem a šla na něj z hora... nejprve kolenem a kdyby uhnul tak mám připraveno suto uke
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime25/10/2011, 03:58

Já jsem viděl jak se rozbíhá a poté skáče a připravu je koleno ale já nejsem blbej a tak to blokuji skřížením rukou do i X poté co ho vyblokuji tak se rozběhnu na něj a snažím se ho praštit do levé tváře a jestli to vyblokuje tak mu dám nohou kolínko do obličeje.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime25/10/2011, 08:50

Udělal jsem salto dozadu nýbrž zblokoval můj úder.Tak jsem rovnou vykopl nahoru.
Přemýšlel jsem nad taktikou... *co teď?*... když jsem stál na dvou rukách tak jsem jednu vyzdvihl a chytnul jsem jeho ruku a táhl jej k zemi.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime26/10/2011, 00:51

Já ho druhou rukou praštil do ruky která mi mou držela
poté jsem vykopl nahoru směrem k jeho obličeji
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime30/10/2011, 06:37

Jak mě praštil do ruky rychle jsem couvnul a znovu k němu přiběhl.
Sklouzl mu mezi nohama a objevil se mu u zad.
chytil ho za obě ruce a přetočil si je tak abych je měl pod kontrolou a se nemohl hýbat.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime30/10/2011, 08:34

(nepře hrávaš trochu)
Potom co měchytil tak byl asi čas na hlavičku atak jsem zaklonil hlavu a prudce jsem sní švihl do zadu přinejmenším mu to zlomilo nos a mě trochu bolela hlava
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 03:59

(sorry přestanu neuvědomila jsem si to Smile )
Chytil mě švihl mě hlavou k zemi. Křuplo mi v nose a začalo mi z něho krvácet.
Bolelo to jako čert ale i tak jsem se nechtěl ještě vzdát.
Svýma nohama jsem obkroužil ty jeho a zatáhl je směrem nahoru.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 06:39

viděl jsem jak spadl a zlomil si nos " jé promiň asi sem to vzal moc..." ale než jsem to dořek tak už mi chytl nohy nohama a já jsem spadl a trochu jsem si narazil kolea a taky jsem si zlomyl nos auu kruci ten zmetek pomyslel jsem si a pak jsem se rychle zvedl a otřel jsem si krev a pak jsem muřek s přívětivým hlasem "nenecháme toho než se zabijem?"
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 08:02

´´Taky bych řek..´´řekl jsem a posadil se.. ´´Promiň to jsem nechtěl myslel jsem že spadneš jenom na kolena´´ myslel jsem to vážně. Svého kámoše jsem takhle zranit nechtěl... (fakt protože nevím ani co jsi udělal)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 08:08

"jo vpoho vždycky se najde zranění i ztréninku" řekl jsem mu asedl si kněmu a vytáhl si svou svačinu což bylo jeho oblíbené jídlo (železé piliny) začal íst a pak se koukl na kamaráda "chceš taky?" řekl a podával mu jestli chce.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 08:41

´´Ne díky mám svoje...´´ usmál se ale začal mě bolet nos takže jsem přestal a vyndal svoje obento... klasické onigiri.. nepřekonatelné..´´Tak.. co? Co děláš jako hobby?´´ řekl jsem a pustil se do obento..´´Nechceš taky?´´
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 08:47

"hobby no ani žádný nemám" řeknu u a jím své piliny "co nechci díky"řeknu později pak když dojím tak jdu trénovat ninjutsu třeba Henge "hale dokoo se mám přeměnit " zeptám se kámoše kterýsedí a jí
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime31/10/2011, 09:04

´´Zkus nějakou číču..´´ zasmál jsem se .. ale zase to zabolelo tak jsem toho radši nechal...
´´Ne dělal jsem si srandu... zkus mě alespoň uvidím jak vypadám se zlomeným nosem..´´
nedělal jsem si legraci protože mě ten nos opravdu bolel...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime1/11/2011, 04:25

"tak jo " řeknu a složil jsem lehkou pečeť "Henge" řekl jsem
a před Toshikatsem se objevil on sám i se zlomeným nosem
"tak co vypadám stejně?" zeptal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime1/11/2011, 06:38

´´Vůbec...takhle přece nevypadám..´´ řekl jsem beze srandy..
měl jsem úplně rozcuchaný vlasy...a krvavý nos..
ach bože.... tentokrát jsem to zase přehnal....v duchu jsem si vzdechl...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime2/11/2011, 06:38

vjeho podobě jsem řekl "hale já jsem se proměnil v to covidím"
když jsem dořekl tak jsem se změnil zpět na sebe
"co budem dělat teď" zepal jsem se kamarádsky
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime2/11/2011, 07:32

´´No.. to abych se dal dohromady..´´řekl jsem a díval se na něho v mé podobě...
Dojedl jsem a zapřemýšlel nad jeho otázkou...´´Hmm...´´
Tu chvíli se mi rozsvítilo..´´Půjdu za Kazekage a poprosím ho o svitek kde se naučím vyvolávat sumona jako ty!!´´
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime2/11/2011, 07:42

Podíval jsem se naněj "co sumona na to nejdřív musíš podepsat smlouvu s nějakým zvířetem" řekl jsem mu "jestli chceš tak já pujdu stebou " dodal jsem a pomalu jsem šel ke dveřím
abych mohl ihned jít sním.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime2/11/2011, 08:13

´´Díky jsi kámoš..´´ zazubil jsem se na něj a šel k kazekage.
Trošku jsem váhal jestli se mi podaří nějakého sumona
přesvědčit a podepsat s ním dohodu.
(presun)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime2/11/2011, 08:35

Přesun
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

Počet príspevkov : 19

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime3/11/2011, 07:54

Když se ke mě přidal ten černovlasí chlapec celou cestu jsem byla potichu a zase si hrála s prstýnkem.
Když jsme došli na cvičiště zastavila jsem se a přešlápla na místě.
Tak řekni něco ne!?
Kdybych věděla co tak něco řikám ne?
Ty jsi fakt nemožný člověk..
V tom případě ty taky když jsi moje druhé já ne?
Když Raiko nevěděla co říct zmlkla a stáhla se.
"Řekneš mi jak se jmenuješ?"
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 4 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Tréningové prostory - Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: