Autor | Zpráva |
---|
Sukochi Toshikatsu Genin
Počet príspevkov : 72 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Sukochi Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 23/10/2011, 01:23 | |
| Nevnímal jsem co se děje kolem mě a tak jsem ani neodpověděl kamarádovi. Po chvíli jsem přestal a viděl kamaráda ´´ Ahoj jak žiješ?´´zeptal jsem se ´´Dáme taijutsu boj ?´´stoupl jsem si a mířil jsem k němu... | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 23/10/2011, 01:57 | |
| On mě snad neslišel jo mám se dobře kámo a ty? řeknu mu co že taijutsu souboj pomyslim si po té co se zeptal Taijutsu souboj já nevim řeknu mu | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 24/10/2011, 06:17 | |
| ´´Promiň nevnímal jsem...´´omlouval jsem se když jsem pochopil proč se tak na mě kouká..´´Cvičíš ho nebo né? Zacvičíme si.. jo a já se mám celkem unaveně ale jinak jsem fi..´´ | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 24/10/2011, 06:34 | |
| Dobrá tak si dáme Taijutsu souboj když natomtrváš řeknu mu a otočím se jdu o 10 metrů dál a připravím se poté řeknu tak co deš a čekám stojím vedle jezírka po chvíli vytvořím tyčku a začnu si sní hrát. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 24/10/2011, 07:57 | |
| Začal jsem vyběhl proti něj s pěstí tak hloupý jsem nebyl a to bylo jenom na oko... a tak jak jsem byl dostatečně daleko vyskočil jsem a šla na něj z hora... nejprve kolenem a kdyby uhnul tak mám připraveno suto uke | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 25/10/2011, 03:58 | |
| Já jsem viděl jak se rozbíhá a poté skáče a připravu je koleno ale já nejsem blbej a tak to blokuji skřížením rukou do i X poté co ho vyblokuji tak se rozběhnu na něj a snažím se ho praštit do levé tváře a jestli to vyblokuje tak mu dám nohou kolínko do obličeje. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 25/10/2011, 08:50 | |
| Udělal jsem salto dozadu nýbrž zblokoval můj úder.Tak jsem rovnou vykopl nahoru. Přemýšlel jsem nad taktikou... *co teď?*... když jsem stál na dvou rukách tak jsem jednu vyzdvihl a chytnul jsem jeho ruku a táhl jej k zemi. | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 26/10/2011, 00:51 | |
| Já ho druhou rukou praštil do ruky která mi mou držela poté jsem vykopl nahoru směrem k jeho obličeji | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 30/10/2011, 06:37 | |
| Jak mě praštil do ruky rychle jsem couvnul a znovu k němu přiběhl. Sklouzl mu mezi nohama a objevil se mu u zad. chytil ho za obě ruce a přetočil si je tak abych je měl pod kontrolou a se nemohl hýbat. | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 30/10/2011, 08:34 | |
| (nepře hrávaš trochu) Potom co měchytil tak byl asi čas na hlavičku atak jsem zaklonil hlavu a prudce jsem sní švihl do zadu přinejmenším mu to zlomilo nos a mě trochu bolela hlava | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 03:59 | |
| (sorry přestanu neuvědomila jsem si to ) Chytil mě švihl mě hlavou k zemi. Křuplo mi v nose a začalo mi z něho krvácet. Bolelo to jako čert ale i tak jsem se nechtěl ještě vzdát. Svýma nohama jsem obkroužil ty jeho a zatáhl je směrem nahoru. | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 06:39 | |
| viděl jsem jak spadl a zlomil si nos " jé promiň asi sem to vzal moc..." ale než jsem to dořek tak už mi chytl nohy nohama a já jsem spadl a trochu jsem si narazil kolea a taky jsem si zlomyl nos auu kruci ten zmetek pomyslel jsem si a pak jsem se rychle zvedl a otřel jsem si krev a pak jsem muřek s přívětivým hlasem "nenecháme toho než se zabijem?" | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 08:02 | |
| ´´Taky bych řek..´´řekl jsem a posadil se.. ´´Promiň to jsem nechtěl myslel jsem že spadneš jenom na kolena´´ myslel jsem to vážně. Svého kámoše jsem takhle zranit nechtěl... (fakt protože nevím ani co jsi udělal) | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 08:08 | |
| "jo vpoho vždycky se najde zranění i ztréninku" řekl jsem mu asedl si kněmu a vytáhl si svou svačinu což bylo jeho oblíbené jídlo (železé piliny) začal íst a pak se koukl na kamaráda "chceš taky?" řekl a podával mu jestli chce. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 08:41 | |
| ´´Ne díky mám svoje...´´ usmál se ale začal mě bolet nos takže jsem přestal a vyndal svoje obento... klasické onigiri.. nepřekonatelné..´´Tak.. co? Co děláš jako hobby?´´ řekl jsem a pustil se do obento..´´Nechceš taky?´´ | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 08:47 | |
| "hobby no ani žádný nemám" řeknu u a jím své piliny "co nechci díky"řeknu později pak když dojím tak jdu trénovat ninjutsu třeba Henge "hale dokoo se mám přeměnit " zeptám se kámoše kterýsedí a jí | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 31/10/2011, 09:04 | |
| ´´Zkus nějakou číču..´´ zasmál jsem se .. ale zase to zabolelo tak jsem toho radši nechal... ´´Ne dělal jsem si srandu... zkus mě alespoň uvidím jak vypadám se zlomeným nosem..´´ nedělal jsem si legraci protože mě ten nos opravdu bolel...
| |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 1/11/2011, 04:25 | |
| "tak jo " řeknu a složil jsem lehkou pečeť "Henge" řekl jsem a před Toshikatsem se objevil on sám i se zlomeným nosem "tak co vypadám stejně?" zeptal jsem se | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 1/11/2011, 06:38 | |
| ´´Vůbec...takhle přece nevypadám..´´ řekl jsem beze srandy.. měl jsem úplně rozcuchaný vlasy...a krvavý nos.. ach bože.... tentokrát jsem to zase přehnal....v duchu jsem si vzdechl... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 2/11/2011, 06:38 | |
| vjeho podobě jsem řekl "hale já jsem se proměnil v to covidím" když jsem dořekl tak jsem se změnil zpět na sebe "co budem dělat teď" zepal jsem se kamarádsky | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 2/11/2011, 07:32 | |
| ´´No.. to abych se dal dohromady..´´řekl jsem a díval se na něho v mé podobě... Dojedl jsem a zapřemýšlel nad jeho otázkou...´´Hmm...´´ Tu chvíli se mi rozsvítilo..´´Půjdu za Kazekage a poprosím ho o svitek kde se naučím vyvolávat sumona jako ty!!´´ | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 2/11/2011, 07:42 | |
| Podíval jsem se naněj "co sumona na to nejdřív musíš podepsat smlouvu s nějakým zvířetem" řekl jsem mu "jestli chceš tak já pujdu stebou " dodal jsem a pomalu jsem šel ke dveřím abych mohl ihned jít sním. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 2/11/2011, 08:13 | |
| ´´Díky jsi kámoš..´´ zazubil jsem se na něj a šel k kazekage. Trošku jsem váhal jestli se mi podaří nějakého sumona přesvědčit a podepsat s ním dohodu. (presun) | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 2/11/2011, 08:35 | |
| | |
|
| |
Akasuno Aiko Genin
Počet príspevkov : 19 Join date : 02. 11. 11
| Předmět: Re: Treninkové prostory 3/11/2011, 07:54 | |
| Když se ke mě přidal ten černovlasí chlapec celou cestu jsem byla potichu a zase si hrála s prstýnkem. Když jsme došli na cvičiště zastavila jsem se a přešlápla na místě. Tak řekni něco ne!? Kdybych věděla co tak něco řikám ne? Ty jsi fakt nemožný člověk.. V tom případě ty taky když jsi moje druhé já ne? Když Raiko nevěděla co říct zmlkla a stáhla se. "Řekneš mi jak se jmenuješ?" | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Treninkové prostory | |
| |
|
| |
| Treninkové prostory | |
|