RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory - Stránka 3 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 3 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 3 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory - Stránka 3 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 3 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 3 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime25/9/2011, 10:08

First topic message reminder :

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Počet príspevkov : 67

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Sabaku
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:19

Ten piesok ho stále prenasledoval potom to vytvorilo strašen silné tronádo nikto ani ja sme cez neho nemohli vidieť ja som v tom zmizol pod zem do piesku a miesto mňa sa tam ukázal klon ktorý stál a mal pokračovať namiesto mňa v boji .
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:27

ale né jsem v pohodě jen jsem eště trochu otřesenej z toho jak mě praštila ta koule předtim a ty řeknu a nepřestanu sledovat kazakageho který kouká kde jsme ale přesto jsem eště trochu oslepen tím jeho pískem je to vháji pomyslímsi ale nic neřeknu
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:32

"No tak čo ?
Skončíme to či pokračujeme ?
Alebo sa vrhneme do iného tréningu v ktorom sa môžte naučiť niečo nové či aha asi ste ešte neskončily to vlastné že ?"

Pýtal sa ich môj klon .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:34

´´Nic mi není..´´řekl jsem vzal si bríle a koukl se směrem se Kazekage-sama..´´teda... pořád tam stojí..´´pověděl jsem a obrátil zrak zpátky ´´co teď ?´´tázal jsem se ´´ já bych dotrénoval klanovou techniku Shakuton..´´řekl jsem
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:41

Já si říkám že ne řeknu azačnu formovat ze železné ho písku obří shuriken který hodím po směru hlasu kazakageho.
To to je má odpověď zařvu že tomuseli slyšet i venku.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:46

DO jeho shurikenu zo spodu narazí piesok a vykloní ho zo svojej dráhy preto netrfí do môjho klona .
"No ale priamo na mňa váš útok nezaberie čo tak niečo nečakané ?
Alebo niečo čo ma prekvapí ? "
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 3 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:51

Vidím jak můj spojenec nepřestane a tak´´Já tedy budu nakonec pokračovat s tebou..´´přátelsky jsem se usmál a vyndal kunaie...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:53

Ně co ti řeknu to je shuriken zmého písku anyní je i vtvém tak že tě mohu ovládat řeknu škodolibě a začnu hýbat i s jeho pískem abych to dokázal.
poté však toho nechám a svuj písek pomocí Jitonu přivolám zpět.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 03:56

"No ale vieš že pre mňa je tak istak ľachké dostať tvoj piesok z môjho ?
A ešte niečo ti poviem tu je toľko piesku že aj keby tú trochu mi zoberieš čo spravíš keby toho vytiahnem viac ?"

Opýtal som sa škodolibo ja a čak som na niečo prekvapivé .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:00

´´Dokázal by jsi udělat železné jehly ?´´zeptal jsem se a pro zkoušku jsem na KAzekage-sama hodil 5-6 ne moc viditelné jehly..
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:02

Ja som ich vidieť nemusel predsa len stále som mal svoju automatickú obranu myslel som si že im došlo že nejaké hádzacie zbrane veľmi nepomôžu .
Ale teraz nevedel som si či si to všimli či nie keďže to bol klon on si na obranu sám piesok povolal .
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:04

Dobrá tedy kazakage-sama už bychom mohli skončit už jsem udýchaný a čakru už dostávám jen od škorpiona na rameni jo maličký už můžeš jít poté co domluvím udělasedým a škorpión zmyzí.Otočím se kekolegovi nevadí ti to??
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:07

´´Jasně že ne , byls dobrý..´´mrknul jsem na něho ...hmmm tak to jsem byl zase tak moooc nápomocný...řekl jsem si v ironii....chjoo..
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:09

Ten kazekage čo tam bol sa rozpadol a ja som vyšiel zo zeme z piesku .
"No tak ako na geninou je to vážne dobré to čo viete aj keď je pravda že je ešte čo zlepšovať ale to nevadí no a teraz ak sa doučíte to čo ste sa učili prídte zamnou alebo za Yuuki ona vám predá alebo vás naučí nové techniky to isté môžem spraviť aj ja ."
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:11

´´Hai.. arigato ´´řekl jsem a uklonil se..zkontroloval si zbraně a šel za tady kolegou ´´Tak co ? půjdeš někam?´´tázal jsem se a chvíli se na něho koukal...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:16

JJ dík tys byl taky dobrej a jdu ke strojům a začnu si mumlat ty jo proč jsi to nezjistil že jeto klon ty lemro eště než tam dojdu řeknu děkuji zazápas kazakage-sama a začnu trénovat bycepsi.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:21

Přestal jsem ho pozorovat a šel trénovat na vodu... chůze po normálních věcech mi už šel teďka voda...u vody jsem se zastavil a nahromaďoval chakru do nohou.. cítil jsem ji jak když jsem byl na stromě nebo jinde.. a tak jsem si stoupl na vodu... ušel jsem tři kroky a žuchl do vody..
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 04:26

Ja som odišiel do kancelárie ešte som sa pozeral čo vlastne šli robiť oni .
No to netrvalo dlho a ja som teda nakoniec zmizol .
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime16/10/2011, 07:02

Po celkem hodně trvdém tréningu co jsem se naučil tak tak chodit po vodě jsem si chtěl odpočinout. Zkusím to ještě jednou ale održím se jenom chviličku a zase spadnu do vody. Vylezu a lehnu si do písku. Po chvíli jsem se zvedl a šel si odpočinout do lázní..(presun)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime17/10/2011, 00:56

Po 3 hodinách tréninku se zvednu a jdu do sídla Satetsu klanu
Vycházím z velké budovy a jdu pomalu venku je zrovna písečná bouře
tak si nasadim šátek a brýle.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime17/10/2011, 06:53

A tak jsem znovu přišel. Nejvíce logické mi přišlo mi přišlo cvičit klanovou techniku. Začni tedy Shakuton: Nesho Tsubasa vytáhnu fuuton shuruken nabiju ho chakrou a vrhnu .. způsobí řezné rány a také popálí .. hodil jsem ho teda směrem ke stromu...
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime19/10/2011, 06:32

Trénoval jsem v kuse několik dní.. technika byla lepší a lepší byl jsem rád že jsem to zvládl tak rychle. Teď se vrhnu na další. Byl jsem hodně vyčerpaný a tak jsem si lehl do teplého písku a na chvilku si odpočinul. Za malou chvilku jsem se zvedl a mířil jsem ke Kazekage-sama.. (presun)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime20/10/2011, 01:35

přišel jsem abych trénoval tak jsem šel na trenažér abych trénoval kondičku poté jsem šel trénovat klanovou techniku Satetsu shuriken připravím písek a poté ho sformuji do velké ho shurikenu a poté jsem ho hodil na figurínu shuriken rotuje a přezezává figurínu Jó konečně se mi to povedlo řeknu a trénuji dál.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime20/10/2011, 17:53

Zdes jsem přišel. I když jsem techniku už uměl tak dnes jsem chtěl posilovat. Šel jsem směrem ke strojím a začal posilovat břišní svaly, stehenní a další. To jsem si říkal, že bych se mohl naučit nové techniky. Proč né, že jo...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2011, 05:11

Ahoj jak je řeknu kamarádovi kterí při šel a začal trénovat
a já jsem šel trénovat Taijutsu protože ninjutsu mi de
takže začnu skákat okolo figuríni a opčasjí kopnu nebo praštím ale zněčí ho pohledu by to vipadalo jako když skáče opice.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 3 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Tréningové prostory - Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: