Autor | Zpráva |
---|
Rin Sabaku Kazekage
Počet príspevkov : 67 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (1000/0) Klan: Sabaku Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:19 | |
| Ten piesok ho stále prenasledoval potom to vytvorilo strašen silné tronádo nikto ani ja sme cez neho nemohli vidieť ja som v tom zmizol pod zem do piesku a miesto mňa sa tam ukázal klon ktorý stál a mal pokračovať namiesto mňa v boji . | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:27 | |
| ale né jsem v pohodě jen jsem eště trochu otřesenej z toho jak mě praštila ta koule předtim a ty řeknu a nepřestanu sledovat kazakageho který kouká kde jsme ale přesto jsem eště trochu oslepen tím jeho pískem je to vháji pomyslímsi ale nic neřeknu | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:32 | |
| "No tak čo ? Skončíme to či pokračujeme ? Alebo sa vrhneme do iného tréningu v ktorom sa môžte naučiť niečo nové či aha asi ste ešte neskončily to vlastné že ?" Pýtal sa ich môj klon . | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
Počet príspevkov : 72 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Sukochi Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:34 | |
| ´´Nic mi není..´´řekl jsem vzal si bríle a koukl se směrem se Kazekage-sama..´´teda... pořád tam stojí..´´pověděl jsem a obrátil zrak zpátky ´´co teď ?´´tázal jsem se ´´ já bych dotrénoval klanovou techniku Shakuton..´´řekl jsem | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:41 | |
| Já si říkám že ne řeknu azačnu formovat ze železné ho písku obří shuriken který hodím po směru hlasu kazakageho. To to je má odpověď zařvu že tomuseli slyšet i venku. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:46 | |
| DO jeho shurikenu zo spodu narazí piesok a vykloní ho zo svojej dráhy preto netrfí do môjho klona . "No ale priamo na mňa váš útok nezaberie čo tak niečo nečakané ? Alebo niečo čo ma prekvapí ? " | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:51 | |
| Vidím jak můj spojenec nepřestane a tak´´Já tedy budu nakonec pokračovat s tebou..´´přátelsky jsem se usmál a vyndal kunaie... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:53 | |
| Ně co ti řeknu to je shuriken zmého písku anyní je i vtvém tak že tě mohu ovládat řeknu škodolibě a začnu hýbat i s jeho pískem abych to dokázal. poté však toho nechám a svuj písek pomocí Jitonu přivolám zpět. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 03:56 | |
| "No ale vieš že pre mňa je tak istak ľachké dostať tvoj piesok z môjho ? A ešte niečo ti poviem tu je toľko piesku že aj keby tú trochu mi zoberieš čo spravíš keby toho vytiahnem viac ?" Opýtal som sa škodolibo ja a čak som na niečo prekvapivé . | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:00 | |
| ´´Dokázal by jsi udělat železné jehly ?´´zeptal jsem se a pro zkoušku jsem na KAzekage-sama hodil 5-6 ne moc viditelné jehly.. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:02 | |
| Ja som ich vidieť nemusel predsa len stále som mal svoju automatickú obranu myslel som si že im došlo že nejaké hádzacie zbrane veľmi nepomôžu . Ale teraz nevedel som si či si to všimli či nie keďže to bol klon on si na obranu sám piesok povolal . | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:04 | |
| Dobrá tedy kazakage-sama už bychom mohli skončit už jsem udýchaný a čakru už dostávám jen od škorpiona na rameni jo maličký už můžeš jít poté co domluvím udělasedým a škorpión zmyzí.Otočím se kekolegovi nevadí ti to?? | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:07 | |
| ´´Jasně že ne , byls dobrý..´´mrknul jsem na něho ...hmmm tak to jsem byl zase tak moooc nápomocný...řekl jsem si v ironii....chjoo.. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:09 | |
| Ten kazekage čo tam bol sa rozpadol a ja som vyšiel zo zeme z piesku . "No tak ako na geninou je to vážne dobré to čo viete aj keď je pravda že je ešte čo zlepšovať ale to nevadí no a teraz ak sa doučíte to čo ste sa učili prídte zamnou alebo za Yuuki ona vám predá alebo vás naučí nové techniky to isté môžem spraviť aj ja ." | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:11 | |
| ´´Hai.. arigato ´´řekl jsem a uklonil se..zkontroloval si zbraně a šel za tady kolegou ´´Tak co ? půjdeš někam?´´tázal jsem se a chvíli se na něho koukal... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:16 | |
| JJ dík tys byl taky dobrej a jdu ke strojům a začnu si mumlat ty jo proč jsi to nezjistil že jeto klon ty lemro eště než tam dojdu řeknu děkuji zazápas kazakage-sama a začnu trénovat bycepsi. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:21 | |
| Přestal jsem ho pozorovat a šel trénovat na vodu... chůze po normálních věcech mi už šel teďka voda...u vody jsem se zastavil a nahromaďoval chakru do nohou.. cítil jsem ji jak když jsem byl na stromě nebo jinde.. a tak jsem si stoupl na vodu... ušel jsem tři kroky a žuchl do vody.. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 04:26 | |
| Ja som odišiel do kancelárie ešte som sa pozeral čo vlastne šli robiť oni . No to netrvalo dlho a ja som teda nakoniec zmizol . (presun) | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 16/10/2011, 07:02 | |
| Po celkem hodně trvdém tréningu co jsem se naučil tak tak chodit po vodě jsem si chtěl odpočinout. Zkusím to ještě jednou ale održím se jenom chviličku a zase spadnu do vody. Vylezu a lehnu si do písku. Po chvíli jsem se zvedl a šel si odpočinout do lázní..(presun) | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 17/10/2011, 00:56 | |
| Po 3 hodinách tréninku se zvednu a jdu do sídla Satetsu klanu Vycházím z velké budovy a jdu pomalu venku je zrovna písečná bouře tak si nasadim šátek a brýle.
| |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 17/10/2011, 06:53 | |
| A tak jsem znovu přišel. Nejvíce logické mi přišlo mi přišlo cvičit klanovou techniku. Začni tedy Shakuton: Nesho Tsubasa vytáhnu fuuton shuruken nabiju ho chakrou a vrhnu .. způsobí řezné rány a také popálí .. hodil jsem ho teda směrem ke stromu... | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 19/10/2011, 06:32 | |
| Trénoval jsem v kuse několik dní.. technika byla lepší a lepší byl jsem rád že jsem to zvládl tak rychle. Teď se vrhnu na další. Byl jsem hodně vyčerpaný a tak jsem si lehl do teplého písku a na chvilku si odpočinul. Za malou chvilku jsem se zvedl a mířil jsem ke Kazekage-sama.. (presun) | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 20/10/2011, 01:35 | |
| přišel jsem abych trénoval tak jsem šel na trenažér abych trénoval kondičku poté jsem šel trénovat klanovou techniku Satetsu shuriken připravím písek a poté ho sformuji do velké ho shurikenu a poté jsem ho hodil na figurínu shuriken rotuje a přezezává figurínu Jó konečně se mi to povedlo řeknu a trénuji dál. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 20/10/2011, 17:53 | |
| Zdes jsem přišel. I když jsem techniku už uměl tak dnes jsem chtěl posilovat. Šel jsem směrem ke strojím a začal posilovat břišní svaly, stehenní a další. To jsem si říkal, že bych se mohl naučit nové techniky. Proč né, že jo... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 21/10/2011, 05:11 | |
| Ahoj jak je řeknu kamarádovi kterí při šel a začal trénovat a já jsem šel trénovat Taijutsu protože ninjutsu mi de takže začnu skákat okolo figuríni a opčasjí kopnu nebo praštím ale zněčí ho pohledu by to vipadalo jako když skáče opice. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Treninkové prostory | |
| |
|
| |
| Treninkové prostory | |
|