RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory - Stránka 2 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 2 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 2 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory - Stránka 2 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 2 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 2 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime25/9/2011, 10:08

First topic message reminder :

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:30

Hmmm nesmí me ho podceňovat Kemu-san Jávím Kemichi-kun řekl a já jsem začal formovat kunaie ze železného písku.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:32

´´Skvěle ´´řekl jsem si vduchu..díky hodinovému tréning jsem se právě naučil chodit po stromech a teď to využít v praxi...skáču z jednoho stromu na druhý abych kazekage-sama mohl splést...a ze stran na kazekage-sama střílím kunaie, koutkem oka pozoruji svého společníka abych mohl uhnout až zaútočí...
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Počet príspevkov : 67

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Sabaku
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:37

Miesto toho aby som ukázal ako ma môj piesok sám chrnání som sa kunaiom vyhýbal pritom som stíhal sa pozerať na oboch či na všetkých 3 čo tam boli .
Ja som zatiaľ neútočil zaujímalo ma čo na mňa presne vymyslia .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:42

Použít novou techniku na Kazekage-sama by bylo asi dobré... jako výcvik..soustředil jsem se a to mocí chakry aktivovala techniku Shakuton: Nesho Tsubasa..
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:43

Vidím jak letí kunaie ke kazagemu-sama a pomyslím asi užje povšem aleto se nestane nesmíme zapomenout že používá písek na obranu ale přesto hodím tři kunaie ale jestli jevykrie pískem tak jenechám rozpadnout a ty zrníčka se dostou do jeho písku.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 2 Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:49

(Na shakuton nemám ako reagovať neviem čo to robí prepáč popíš to viac Very Happy )
Kunaiom som aj pre tentoraz uhol a potom som po ňom zasa ja vystrelil asi 3 pieskové guličky aby sa nenudil chlapec a tiež sa pohyboval .
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 00:57

Kemu-san Můžeš je zničit Pokusím se a Kemu se snaží zablokovat to a já puži ju Satetsu shigure ( železný písek kterí se vystřelý pomocí magnetismu (Jitonu) nanepřítele ohromnou rychlostí ale musí seto kontrolovat )
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:00

Ja som aj doteraz odskakoval a no ale nakoniec sa mi to už nechcelo preto ako som sa zastavil môj piesok bez toho žeby som mu to nariadil ma ochránil a odrážal techniky nepriateľa aj keď to bol vlastne ďalší piesok .
"Ale niekto z takýmto pieskom docela zaujímavé ."
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:02

Vytáhl jsem fuuton shuriken a mířil jsem na kazekage-sama..(nevadí nechme Shakuton být..)
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:12

Cez piesok sa nedostal ani ten jeho shuriken aj keď bol nabitý chakrou môj piesok tak isto .
Preto to nebol problém zastaviť .
Uvidíme aká je dnes táto mládež kto vie či dokážu viac než tý s ktorými som bol kedysi ja vlastne ja som skoro tak starý ako oni ...
Mám ja vlastne na stole ešte nejaké dango ?
Mal by som si ísť nejaké kúpiť nič sladké už nemám

Ako som tam stál tak som trocha odbočil mysľou niekam inam .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:19

Už mě nic nenapadalo..přestal jsem házet kunaii a Kage Bunshi no Jutsu..z dýmu se objevili dva klony kteří hnedka začali útočit na Kazekage-sama..já jsem se zkoušel přesunout na jinou stranu a pokosil jsem se co nejvíc se přiblížit ke Kazekage-sama
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:20

Vadí vám to Kazakage-sama hale co mám dělat já Kemichi-kun řekne Kemu-san á promiňte Kemu-san já navás zapoměl zautočte naněj z boku řeknu a jdu na druhou stranu Kemu-san mezitím útočí svým jedovatým ocasem.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:29

Ako zaútočilo jeho privolanie ocasom stíahlo ho niečo trocha pod zem teda bol to môj piesok .
Keby sa niekto dostal veľmi blízko ku mne môj piesok by ho nemylostrdne odhodil hlavne teraz keď som bol akokeby v bojovom režime .
Nakoniec na všetkých čo tam boli začli sa vystreľovať piesočné gule nie shurikeny .
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:39

Kemichi-kun já už pujdu volá Kemu-san dobrá jdi řekl jsem udělal se dým a Kemu-san zmizel tyjo už moc čakry mi nezbívá musim nikam nastrom se schovat pomyslím si ale než to do myslím tak namě letí koule z písku aodrá žímě asi dva metry od místa kde jsem stál zvednu se a vytvářim 13 shurikenu a 12 kunaiu vrhnuje ale všechny neletí na kazakageho 5 kunaiu ho obletí a snaží se ho trefit ze zálohy.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:42

Ja som sa ako vždy o obranu starať nemusel ale aj tak som sa s tým zahral a proti jeho zbraniam som poslal pieskové gule ktoré ich mali zostreliť ja som zatiaľ kráčal k geninovy ktorý to po mne poslal .
Zatiaľ som sem tam začul ako môj piesok ma obránil pred zbraňami ktoré som nezničil .
"No ale ide vám to len tak ďalej ."
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:51

Děkuji kazakage-sama řeknu a hledám očima parťáka který je pořád někde na stromě ale když kemě kazakage přišel tak udělal chybu pomyslím si radostně a vytáhnu z brašny kunai z výbušným lístkem a hodím ho poněm.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 01:58

Ako ho hodil nastal výbuch ktorý spôsobil to že tam bolo veľa dymu ako sadym začal rpzplívať ja som jedným očkom z kupole pozeral na genina.
Treninkové prostory - Stránka 2 Sunanotalell1
"Kuk?"
Kupola sa rozpadla a niečo začlo Masika aj keď sa tak nevolá sťahovať pod zem ako kraba.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:06

Kruci pohibliví písek pomylel jsemsi a vytáhl jsem lanko z braš ny a přivázal jam ho k velkému kunáji který jsem vytvořil a hodil jsem ho ke stropu kde se zabodl a já vylezl po lanku pak se rozhoupal a skočil na strom který byl nedaleko a tam jsem se schoval a hromadil jsem čakru.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:11

Môj piesok trocha zatriasol naschváľ s tým stromom na ktorom on bol a skrýval sa .
Ja som sa pozeral k stromu a bol som zvedavý čo teraz vlastne vymslí .
Hmm dlho som sa nebol pozrieť v akadémii možno sú tam nový následníci ktorý sú silný už od útleho veku .
Aj keď som hrdý na každého nášho ninju
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:17

Zaútočil jsem na Kazekage-sama s shurikeny a běžel na taijutsu kopy a údery
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:20

Já přesko čil kousl se doprstu a složil pečetěTreninkové prostory - Stránka 2 0002 Pak se objevil dým aukázal se škorpión ale tentokrát menší než tamten
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:25

Ja som máchnutím rozvýril piesok ktorý začal nahánať Masika ten čo útočil vôbec sa ku mne nemohol dostať keďže stále môj piesok ma dokázal obrániť pred takýmto druhom útokou preto som sa nebál žeby niečo z toho čo robí prejde .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 02:36

´´Je to marné´´ řekl jsem si..vyskočil jsem směrem dozadu a zase se skryl v korunách stromů..
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 03:07

Já sebral škorpiona a dal honarameno a zacal sem odně dostávat čakru a poté kemě přišel ten rozvířený písek já udělal satetsu shiguré které jsem poslal na kazakageho Děkuji že jsi přišel malý už jsem potřeboval šťávuřekl jsem škorpionovi a odskočil jsem sním prič z bouře.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime16/10/2011, 03:19

Zaběhl jsem za spojencem..´´Potřebuješ s něčím pomoc??´´řekl jsem nýbrž mě samotného nic nenapadlo...
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 2 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Tréningové prostory - Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: