Autor | Zpráva |
---|
Akasuno Aiko Genin
Počet príspevkov : 19 Join date : 02. 11. 11
| Předmět: Re: Treninkové prostory 12/11/2011, 09:02 | |
| "Asi misi, ne...trening?" koukla jsem se na ně nerozhodně a pokrčila rameny. "mě je to vážně jedno"
| |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
Počet príspevkov : 72 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Sukochi Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 13/11/2011, 00:24 | |
| Usmál jsem se na ni ´´Já jsem pro misi!´´ řeknu a začnu se hrabat v kapsech. Až najdu menší knížku, kterou jsem kdysi dostal od maminky, otevřu ji a začínám si v ní listovat. Jsou zde napsané klanové techniky, které by si přála abych uměl. *Dám do toho všechno!* vyzní mi myšlenka a sleduji co se bude dál dít. | |
|
| |
NPC
Počet príspevkov : 6 Join date : 31. 10. 11
| Předmět: Re: Treninkové prostory 13/11/2011, 00:44 | |
| Mikio 23
Hmm, tak misi? No dobře a na jakou obtížnost by jste se cítili? Přeci jen vás nemohu vytáhnout na nějakou Béčkovou misi. To dá rozum. Nuže? Upřel jsem se o opěrku předemnou stojící židle a usmál se na ně. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 13/11/2011, 06:55 | |
| ´´já bych to viděl na Céčkovou misi a vy?´´ zeptám se kamarádů. A zasunu malou knížečku zpět do kapsy. Vyndám krabičku a naberu si do ní trochu písku. | |
|
| |
Akasuno Aiko Genin
Počet príspevkov : 19 Join date : 02. 11. 11
| Předmět: Re: Treninkové prostory 13/11/2011, 08:22 | |
| "J-já taky.." přikývla jsem a nervózně po nich těkala pohledem. Chmm..C...že bych ti trochu pomohla? co ty na to?... Nepotřebuju pomoct... Vážně? no ale...kdybys chtěla,sem tu..díky mě můžeš být v klidu... po dlouhý době byla na mě Raiko milá a to mě potěšilo. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 23/11/2011, 05:23 | |
| ´´Ok! Půjdeme tady?´´ zeptám se chladným hlasem a pozoruji ostatní. Vydám se za Kazekagem pro nějakou misi. Šel jsem až po senseiovi. Cesta byla jako vždy písčitá a vítr foukal. třikrát jsem vdechnul a vydechnul vzduch a šel. | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 25/11/2011, 07:52 | |
| "Hej a co já na mou maličkost se snad zapomíná" řekl jsem trochu uraženě ale pochvíli jsem se rozesmál nojo se dalo čekat že namě zapomenou pomyslel jsem si a pomalu jsem šel za ni mi a mezitím jsem si zželezného písku udělal kovovou tyčku a hral si sní a čekal na odpověď. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Treninkové prostory 25/11/2011, 11:08 | |
| ´´Makej chlape!´´ křiknu na něj a také jsem se rozesmál. Vyšel směrem ke Kazekageho kanceláři. Přitom jsem se neustále ohlížel dozadu. Měl jsem celkem dobrou náladu. Tak si říkám *Zajímá mě ta mise. Nemůžu se dočkat.* (presun) | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Treninkové prostory 26/11/2011, 01:11 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Treninkové prostory | |
| |