RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory - Stránka 6 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 6 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 6 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory - Stránka 6 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 6 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 6 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 6 Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime25/9/2011, 10:08

First topic message reminder :

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

Počet príspevkov : 19

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime12/11/2011, 09:02

"Asi misi, ne...trening?"
koukla jsem se na ně nerozhodně a pokrčila rameny.
"mě je to vážně jedno"
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 6 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime13/11/2011, 00:24

Usmál jsem se na ni ´´Já jsem pro misi!´´ řeknu a začnu se hrabat v kapsech.
Až najdu menší knížku, kterou jsem kdysi dostal od maminky, otevřu ji a začínám si v ní listovat. Jsou zde napsané klanové techniky, které by si přála abych uměl. *Dám do toho všechno!* vyzní mi myšlenka a sleduji co se bude dál dít.
Návrat nahoru Goto down
NPC

NPC

Počet príspevkov : 6

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime13/11/2011, 00:44

Mikio 23

Hmm, tak misi? No dobře a na jakou obtížnost by jste se cítili? Přeci jen vás nemohu vytáhnout na nějakou Béčkovou misi. To dá rozum. Nuže?
Upřel jsem se o opěrku předemnou stojící židle a usmál se na ně.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 6 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (0/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime13/11/2011, 06:55

´´já bych to viděl na Céčkovou misi a vy?´´ zeptám se kamarádů.
A zasunu malou knížečku zpět do kapsy. Vyndám krabičku a naberu si do ní
trochu písku.
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

Počet príspevkov : 19

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime13/11/2011, 08:22

"J-já taky.." přikývla jsem a nervózně po nich těkala pohledem.
Chmm..C...že bych ti trochu pomohla? co ty na to?...
Nepotřebuju pomoct...
Vážně? no ale...kdybys chtěla,sem tu..díky mě můžeš být v klidu...
po dlouhý době byla na mě Raiko milá a to mě potěšilo.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime23/11/2011, 05:23

´´Ok! Půjdeme tady?´´ zeptám se chladným hlasem a pozoruji ostatní. Vydám se za
Kazekagem pro nějakou misi. Šel jsem až po senseiovi. Cesta byla jako vždy písčitá a vítr
foukal. třikrát jsem vdechnul a vydechnul vzduch a šel.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 6 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime25/11/2011, 07:52

"Hej a co já na mou maličkost se snad zapomíná" řekl jsem trochu uraženě ale pochvíli jsem se rozesmál nojo se dalo čekat že namě zapomenou pomyslel jsem si a pomalu jsem šel za ni mi a mezitím jsem si zželezného písku udělal kovovou tyčku a hral si sní a čekal na odpověď.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime25/11/2011, 11:08

´´Makej chlape!´´ křiknu na něj a také jsem se rozesmál. Vyšel směrem ke Kazekageho
kanceláři. Přitom jsem se neustále ohlížel dozadu. Měl jsem celkem dobrou náladu. Tak si
říkám *Zajímá mě ta mise. Nemůžu se dočkat.*
(presun)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 6 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 6 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime26/11/2011, 01:11

(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 6 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Tréningové prostory - Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: