RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory - Stránka 5 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 5 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 5 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory - Stránka 5 Vote_lcapTreninkové prostory - Stránka 5 Voting_barTreninkové prostory - Stránka 5 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 5 Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory - Stránka 5 Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime25/9/2011, 10:08

First topic message reminder :

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 5 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:07

Kouknu na "ano řeknu já jsem Kemichi z klanu Satetsu a ty se jmenuješ" řekl jsem
pak jsem si začal hrát s tyčkou kterou jsem si udělal ze železného písku který mám u sebe
"tak co budem dělat" zeptal jsem se
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

Počet príspevkov : 19

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:19

"Já jsem Aiko z klanu Akasuno" zastrčila jsem prstýnek hluboko do kapsy.
Nó to by mě taky zajímalo moje milá Aiko co teď budeš dělat
Ignorovala jsem Raiko a chvíli mlčela.
"nevím..." koukala jsem se na zem a pak zvedla hlavu.
"Víš ja nevím co v takových situací dělat...takže.."
Držela jsem si od něj odstup a snažila se sama přesvědčit že se mi nic nestane ale na povrch vyplavaly vzpomínky z dětství a usoudila jsem že všichni jsou stejný.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 5 Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:25

"ale co pak je vždyť jsme spolu v týmu tak se mě nemusíš bát" řekl jsem jí když jsem ji viděl tak nejistou a pomalu jsem kní přicházel a když jsem kní přišel tak jsem se zeptal " a nechceš jít nikam najídlo nebo do lázní?" a pak jsem čekal naodpověď rozpustil jsem tyčku a Jintonem jem ho přitáhl zpět a dal jsem ho do kapsy.
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:39

Koukala jsem se na zem a pozorovala trávu. "Já se tě nebojím."
odpověděla jsem nepřesvědčivě a koukla se na něj,ale jak jsem měla ve zvyku nekoukala jsem se mu do očí.
Lázně! lázně!! Lááázně!Aiko udělej mi prosím radost a řekni lázně
"dala bych si..něco k jídlu" odpověděla jsem po chvíli a snažila se být co nejvíc uvolněná,ale nějak to nešlo.
agr!...kdybych mohla tak tě někam schodim...
promin že nemůžu ukojit tvé úchylné tužby...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:48

" dobře pujdem najídlo" řekl jsem trochu nešťastně ale věděl jsem že holka neřekne lázně
pomalu jsem šel ke dveřím a pak jsem si vzpoměěl že jsem chtěl jít s Aiko a tak jsem ze zastavil otevřel jsem dveře a čekal než projde dívka
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime3/11/2011, 08:52

Šla jsem za ním a když se zastavil na chvíli jsem zpanikařila.Hned jsem se zas uklidnila a vešla do restaurace.
"Děkuju" zamumlala jsem a sedla si ke stolu.Když přišel číšník bez rozmyšlení jsem si objednala dango knedlíčky s karamelovou polevou.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 5 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 06:36

´´Ahojte!´´ pozdravil jsem a podíval se na ně. Komunikace jim trošku vázla, tak jsem ji chtěl
pomoc. Sedli si vedle ně a objednal si také dango. Přemýšlel jsem jestli je budu moc dát dohromady.
To je hustý toto.
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 07:57

Když mi přinesli dango knedlíčky poděkovala jsem jim a chystala se do nich pustit,ale přišel druhý chlapec z mého týmu.
Muhehehe a máš je tu oba,tohle bude k popukání snad abych si donesla popcorn ne?
Opět jsem poznámku Raiko ignorovala a zvedla hlavu.
"Ahoj" pousmála jsem se a pak se pustila do danga.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Treninkové prostory - Stránka 5 Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory - Stránka 5 Empty_bar_bleue  (0/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:08

´´Jsi v pořádku?´´ zeptal jsem se a pomalu zvedl ruku.
Lehce jsem se dotkl její tváře a rukou jsem zase zpět ucukl.
Možná jí to mohlo bolet...
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:22

Zrovna jsem si chtěla dát další sousto když se mě dotkl,zamrzla jsem a nabrala rudou barvu.
No to mě po... teď by jsi měla utýct,i když ty se teď nedokážeš ani zvednout v mojí hlavě se Raiko hlasitě a škodolibě smála a já byla dál jak socha.
Po chvíli jsem se na něj koukla a vysoukala ze sebe tichou odpověď.
"Je..mi dobře"
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:31

´´Fanj...´´ pousmál jsem se a položil ruku zpět na polt.
´´To máme dneska zase krásné počasí, že?´´ zeptal jsem se a ohlížel se kolem sebe.
*Sakra jak ja se těším na novou techniku....*
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:37

"jistě..." přikývla jsem a dojedla,odsunula jsem talíř dál a sepjala ruce v klínu.
Seděla jsem tam s nima a zvažovala nejlepší možnost jak utéct a už se nikdy nevrátit,vůbec to nebylo tak jak mi řikala babička,řikala že se zbavím strachu ale omyl.
"Jsem Aiko" promluvila jsem po chvíli protože jsem si nebyla jistá zda jsem se předtím představila.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:42

Pousmál jsem se ´´Já Toshikatsu...ale říkej mi Toshi!´´
Opět jsem nadzvedl ruku a položil jí na její hlavu.
Trošku jí rozcuchal vlasy ´´ Neboj nekousneme tě.´´
mile jsem se na ní podíval.
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:46

Přikývla jsem a když mi rozcuchal vlasy ucukla jsem,trochu jsem si je upravila a koukla se na něj s nafouknutými tvářemi který byly lehce červený.
"Já se nebojim" zamumlala jsem a pak se usmála.
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin
Admin

Počet príspevkov : 59

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:50

(Chtěli by jste senseie??? Dočasně... Pište to do chatu. Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
https://narutoprojekt.slovakforum.net
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 08:56

´´Tak to je dobře. Nebylo by moc dobré aby ses nás bála a byla přitom s náma s týmu.´´
mrkl jsem na ni a dojídal dango. Tentokrát bylo velice dobré. Koutkem oka jsem pokukoval po kámošovi. Huuuuustěěě......
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:00

Mlčela jsem a hrála si s prstýnkem který jsem vytáhla z kapsy.
Utíkej Aiko utíkej...
Nech mě,nikam utíkat nebudu
škoda...ale budeš,dlouho to nevydržíš

(Já jsem pro Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
NPC

NPC

Počet príspevkov : 6

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:19

Mikio 23

Treninkové prostory - Stránka 5 Kakashi-anime-guys-7647340-368-433

Zničeho nic se objevil v obláčku dýmu bělovlasý (ne kvůli věku Very Happy) shinobi.
Hoj děcka. Vy asi budete ti zelenáči co mi dal Kazekage na starost.
Mrkl jsem na ně.
Po nějakou dobu budu váš velící Jounin a taky sensei. Jmenuji se Mikio. Víc vědět nepotřebujete. teď se představte vy a přidejte stručné info o sobě.
Podrbal jsem se ve vlasech

(Vůbec se nechovám jako Kakashi Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:25

Když se tam objevil lekla jsem se ho tak že jsem nadskočila a kolenem se praštila o stůl.
Chytla jsem se za koleno a koukala se na něj.
"j-já jsem Aiko"
héle! další člověk mužského pohlaví! já se ti tak strašně směju... Raiko se smála jak pominutá.
"je mi 15 let,jsem z klanu Akasuno ráda vás poznávám"
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:37

´´Sukochi Toshikatsu. Také je mi 15.´´ řekl jsem a podíval se na nového senseie.
*Ten je hustej...* proběhlo mi hlavou. *Ty bílé vlasy... určitě bude hodně dobrý..*
měřil jsem si ho pohledem.
Návrat nahoru Goto down
NPC

NPC

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:45

Mikio 23

Tak když jsme se poznali, bude má další otázka směřovaná na to, čemu by jste se chtěli do budoucna věnovat. Co vlastně už umíte?
Podíval jsem se na ně zkoumavě.
Návrat nahoru Goto down
Akasuno Aiko
Genin
Akasuno Aiko

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:49

"Já jsem loutkař, mám zatim jednu loutku...techniky umím základní a Senju Soubu,plus nějaký lékařský" odpověděla jsem a zastrčila prstýnek do kapsy.
"to je asi vše..." dodala jsem a pozorovala ho.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 09:53

´´Umím pár technik svého klanu .. základní techniky a chtěl bych se sumonem podepsat smlouvu.´´ promluvil ke mě hlas a já se to něm zopakoval.
Podivil jsem se, ale nakonec to nechal být.
Návrat nahoru Goto down
NPC

NPC

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime10/11/2011, 10:14

Mikio 23

Takže se vrátíme k mé předchozí otázce. Co by jste chtěli dělat? Tréning, mise nebo něco jiného???
Usměji se tajemně.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime11/11/2011, 05:36

´´Ani nevím...nechám to na dámě!´´
usoudil jsem. Dojedl a zaplatil. ´´Rád bych, ale udělal..´´
opáčil se a zatvářil se jako kdyby senseiovi seděla moucha na hlavě.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 5 z 6Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Tréningové prostory - Sever

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: