RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Treninkové prostory Vote_lcapTreninkové prostory Voting_barTreninkové prostory Vote_rcap 
Utake Kohaku
Treninkové prostory Vote_lcapTreninkové prostory Voting_barTreninkové prostory Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Treninkové prostory Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Treninkové prostory

Goto down 
+5
Rin Sabaku
Yuuki Natsume
masik
Sixty
Kaoru
9 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorZpráva
Kaoru
Jounin
Kaoru

Počet príspevkov : 15

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Yotsuki
Vek postavy:

Treninkové prostory Empty
PříspěvekPředmět: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime25/9/2011, 10:08

Jsou zde různé terče až po vzteklá zvířata v klecích.Jsou zde i posilovací přístroje a všemožné cvičící mašinky.
Návrat nahoru Goto down
Sixty
Genin
Sixty

Počet príspevkov : 8

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue0/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Shirogane
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime13/10/2011, 18:06

Přišel jsem časně ráno a začal jsem cvičit na strojích. Doufal jsem, že tu někoho najdu a budeme trénovat spolu, ale nikdo nepřišel. Osamocen a vyčerpán jsem si dal po 4. hodinách pauzu. Nakonec jsem se rozhodl, že dnešní den budu celý cvičit a uvidím třeba sem někdo přijde jsem si pomyslel a s úsměvem jsem znovu začal.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime14/10/2011, 01:03

Přišel jsem odpoledne a začal sem cvičit v na bojové figuríně.Takeé sem potichu doufal ženikoho potkám což se stalo povídam ,,ahoj taky trénuješ Deniera-kun?´´a dál pokračuji mlatit do figuríny která je předemnou po 4 hodinách si dám pauzu a dávám si oblíbené jídlo které mám usebe (železné piliny).
Návrat nahoru Goto down
Sixty
Genin
Sixty

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime14/10/2011, 03:33

Jakmile jsi dal pauzu Kemichi-kun tak jsem se k němu přidal se svými dango. a začal jsem konverzaci s kterou jsem chtěl navázat kontak a možná i budoucí přátelství. Řekl jsem: "Kemichi-kun že? jak se ti trénuje. já už tu jsem nějakou dobu a řeknu ti trénovat sám je nuda pojďme trénovat spolu." Poté jsem si přisedl a doufal v kladnou odpověď.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue100/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime14/10/2011, 04:38

Ano myslím žebychom mohlibýt kamarádi utvrdilo byto naši spolupráci v misích. řeknu a zvednu se a kouknu natréninkové stroje a znovu řeknu: Jdeš???
Návrat nahoru Goto down
Sixty
Genin
Sixty

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime14/10/2011, 04:50

Také jsem se zvedl, navázal oční kontakt, pousmál se a řekl:" Doufám, že spolu budeme vycházet." a pomalu jsem vyrazil k tréningovému stroji, již s mým novým kamarádem.
Po dalších několika hodinách jsem se omluvil, že už musím jít za kazekagem a odešel jsem s pocitem, že jsem se posunul zas o ně co dál v mých schopnostech.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime14/10/2011, 05:51

Eště chvíli jsem trénoval a potejsem šel také prič do lázní.

Prosím, píš aspoň trojriadkové posty. Ďakujem za pochopenie.
> Admin
Návrat nahoru Goto down
Yuuki Natsume
Jounin
Yuuki Natsume

Počet príspevkov : 14

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue200/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Natsume
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 22:24

Došla som sem a premýšľala som. Som na to zvedavá ... som schopná ich naučiť defenzíve či im pomôcť objaviť ich skrytý element ... a vylepšovať ich techniky ... je to veľa? Nad čím to premýšľam kso! Zasmejem sa pre seba. Vytiahnem kunaie a začnem trénovať hod. Síce som na Taijutsu expert nebola ale snažila som sa aspoň zachádzať dobre zo zbraňami.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:05

Přišel jsem dobrá den Sense řeknu a jdu trénovat svojí novou technyku satetsu shuriken vysipu zesebe žele zný písek a začnu hoformovat v obří shuriken
poté ho hodím na figurínu ale místo toho aby se rosekla tak se oni písek rozsype.
Atak pokračuji tvrdě dál.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Počet príspevkov : 67

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Sabaku
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:13

Ja som prešiel do trénovacích priestorou .
Dorazil som bližšie k tým čo tu boli , a zastavil som u Yuuki a potom som pozdravil .
"Tak ako sa darí ?
Už ste aj začali s tréningom ?"

Opýtal som sa keďže som šiel spraviť tú kontrolu XD-
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Počet príspevkov : 72

Info
Ryo:
Klan: Sukochi
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:13

Přišel jsem ´´Přeji dobrá den Kazekage-sama a také sensei..´´a šel jsem trénovat novou techniku..
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:18

Nachvíli jse zastavím óó dobrý den KAZAKAGE-sama a uklonil jsem se.
Po té jsem pokračoval s tréninkem satetsu shurikenu.
A chnovu formuji ze železného písku shuriken házím tentokrát se shuriken aspoň zabodl.
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Treninkové prostory Left_bar_bleue1000/0Treninkové prostory Empty_bar_bleue  (1000/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:24

"No tak čo už sa teda učíte svoje vlastné techniky ?
A čo tak keby sa vás ja popýtam čo viete a možno vám pomôžem ?"

Opýtal som sa prítomných geninou .
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:30

´´Ano...´´ začal jsem shromažďovat chakru a pravé ruky...
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:40

Já pomoc nepotřebuji to to je klanová technika kterou se musím naučit sám řeknu trochu nafoukaně ale né moc
poté pokračuji s tréninkem ale tentokrát začnu do té figuríny mlátit.
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:44

´´Ta technika je jmenuje Shakuton:Nesho Tsubasa Žárový element:Hořící čepel..také klanová technika..´´začínám se soustředit na techniku...
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:45

"No a už viete základy keď sa učíte takéto techniky ?
Alebo najprv niečo také až potom základy ?
Ako chodenie po vode po stromoch bez použitia rúk a tak ?"
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:51

Ano ale tady moc stromů nenitak jsem to trénoval tady nazdi a ukážu na stěnu budovy tam jsou popraskané ďůlky ale pak jsem to oběhl kolem do kola
tyjo proč jsem to říkal teď mě donutí to opravit pomyslím si a pokračuji v mlácení do figuríny které nakonec upadne část která představuje hlavu
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:54

´´Aha...tak já tu techniku odložím na jindy...´´začal jsem shromažďovat chakru do nohou a až cítil že je to úplné vyběhl proti stromu..
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime15/10/2011, 23:57

"No tak to teda začnete skúšať na tej stene no potom si ju ale opravíte predsa len nechcem mať na nej nejaké diery nie ?
Takže viete ako na to ?
Alebo chcete radšej iný tréning než šplhanie na steny či stromi ?
Ako boj ?"
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime16/10/2011, 00:06

Já bych radši ten boj ale cojsem zničil musim zaze opravit řeknu a jdu si prověci na opravu zachvíli se vrátím i s věcmi a začnu opravovat díry které jsou asi 5 až 6 metrů vysoko a táhnou se dolů Když jsem to 1 hodině opravil tak jsem šel ke kazakgemu Vše opraveno Kazakage-sama mužem začít trénink bojem Smile
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime16/10/2011, 00:09

"No dobre takže môžete použiť čo chce.
Kľudne ma zabite , roztrhajte namočte hlavne že sa zabavíte pokiaľ vaša senseii sa váš ujme "

Poodišiel som ďalej .
"Začnite ale poviem vám jedno ... "spolupráca"
Návrat nahoru Goto down
Sukochi Toshikatsu
Genin
Sukochi Toshikatsu

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime16/10/2011, 00:12

Koukl jsem na kolegu kývl na něj a vytáhl kunaie..
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime16/10/2011, 00:21

Opětoval jsem pohled a složil jsem pečetě nejdřív jsem se kousl do prstu Kuchiyose no Jutsu zakřičím dám ruku na zem udělá se dým a oběvíse obří škorpion s čelenkou suny nepochybně to byl nindža škorpion muj dobrý přítel ahoj Kemu-san můžem útočit jak chcem řeknu a kdoje protivník řekne Sám kazakage řeknu mu
Návrat nahoru Goto down
Rin Sabaku
Kazekage
Rin Sabaku

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime16/10/2011, 00:25

Pod maskou som sa musel pousmiať aj keď to sa nestáva často .
"Takže mazlíček ?
No tak to bude hneď zaujímavejšie no tak teda ideme ideme a poslušte si teda ."

Povzbudzoval som ich .
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Treninkové prostory   Treninkové prostory Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Treninkové prostory
Strana 1 z 6Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-