| Kazekageho budova | |
|
+4Sukochi Toshikatsu Yuuki Natsume Rin Sabaku Kaoru 8 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kaoru Jounin
Počet príspevkov : 15 Join date : 23. 09. 11
Info Ryo: (200/0) Klan: Yotsuki Vek postavy:
| Předmět: Kazekageho budova 25/9/2011, 09:53 | |
| Budova ve které sídlí Kazekage.V prvním patře je jeho kancelář do které mají všichni přístup ale dva jounini hlídají vždy když v kanceláři Kazekage není.V druhém patře je Kazekageho malý byt kde žije.V podzemí jsou nějaké prostory ale nikdo neví co se tam nachází až na nějaké členy rady a Kazekageho. - Suna teams:
Tým #1 sensei: Yuuki Natsume (jounin) gakusei: Kemichi Satetsu - Masik (genin) gakusei: Danieru Shirogane (genin) gakusei: Sukochi Toshikatsu - Garou_Toshikatsu (genin)
| |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
Počet príspevkov : 67 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (1000/0) Klan: Sabaku Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 08:19 | |
| Sedel som vo svojej tichej kanceláárii . Všetky svoje papiere som mal už dokončené preto som sedel u okna na svojom kresle a pozeral som ním von . Všade bol kľud a ja som sa nemusel starať o nič ďalšie pokým sa teda niekto nedostaví . Vôbec by mi to vlastne nevadilo , podľa toho vlastne čo by to bolo . Na mysli som mal veľa vecíí ktoré by som chcel dnes ešte spraviť aj keď sa teda zdalo že už ja nič vlastne nemám . | |
|
| |
Yuuki Natsume Jounin
Počet príspevkov : 14 Join date : 18. 09. 11 Age : 29 Bydlisko : Sunagakure
Info Ryo: (200/0) Klan: Natsume Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 08:45 | |
| Kráčala som smerom ku kancelárií a usmievala som sa. V rukách som mala krabičku z dangom ktoré som kúpila cestou, Kage má rád sladké tak som ich vzala sem. Zaklopem na dvere a počkám kým ma pozve dnu. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 08:47 | |
| Ako som pozeral zamyslene von oknom vrátilo ma do reality zaklopanie . Otočil som sa celý k stolu a pozrel som k dverám ktoré teraz boli oproti mne . "Ďalej ... " Prehovoril som na hlas a čakal som kto sa zjaví po otvorení dverí tu . | |
|
| |
Yuuki Natsume Jounin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 08:52 | |
| Otvorila som dvere a z veľkým úsmevom som sa nahrnula do kancelárie. Ako sa máte Kazekage-sama? Spýtam sa ho, veľmi dobre som vedela kto je. Síce sme sa nepoznali zas tak dobre ale občas sme spolu zopár slov prehodili. Niečo pre Vás mám, a zároveň mám otázku ... ak môžem. Poviem a položím mu na stôl Dango. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 08:58 | |
| Ako som videl kto sa sem nahrnul tak som sa ani skoro nehol iba som sa v tichosti prizeral . Nemal som proti nej nič bola to dobrá Kunoichi a to bolo hlavné . "Myslím že dobre . No a pýtaj sa predsa len od toho som tu ." Odpovedal som na jej otázky ktoré boli mierené na mňa . Pozoroval som ju celú dobu svojími očami . Aj tak mi boli vidieť len tie . | |
|
| |
Yuuki Natsume Jounin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 09:03 | |
| Kedy dostanem svoj tým ... ? Spýtam sa milo a usmejem sa. A kedy budem schopná, dostať sa k ANBU? Sadnem si do kresla a usmejem sa znova. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 09:07 | |
| Chvíľu som ostal ticho no netrvalo dlho a odpovedal som jej . "Tak pokúsim sa čo v najskoršej dobe to poriešiť . Nebude to dlho trvať a budeš starať o svoj vlastný troj členný tým . Ešte možno budeš hovoriť dokonca že prečo som ti ho dával no od toho ťa už nič potom neuchrání ."
| |
|
| |
Yuuki Natsume Jounin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 09:10 | |
| Hai, hai viem ... ale už sa nudím viete? A v nemocnici nie je čo robiť, sem tam nejaký nováčik zamotá bylinky a jedy ... vždy sa ale nájde niekto kto to upraví ... Poviem mu a povzdychnem si. Tak ja pôjdem ... to dango je sladké, neprežeňte to ... Sayonara Kazekage-sama! Usmejem sa a vytratím sa dverami preč. (Presun) | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 09:17 | |
| Počkal som kým odíde potom som si zobral do rúk to čo doniesla . Otočil som sa na kresle a zasa som pozeral von k oknu . Otvoril som si to a trocha som si stiahol masku a začal som pomaly jesť dango . Keďže bolo sladké mne veľmi dlho netrvalo a ani som sa nenazdal a po chvíľi zmizlo . Masku som si dal späť a krabičku som odložil na stôl . Ostal som tu a čakal som keby sa tu objaví niekto ďalší predsa len som mal šťastie na neskoré návštevy . | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
Počet príspevkov : 72 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Sukochi Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:27 | |
| Přišla jsem do Kazekageho budovy, zaklepu a dveře kanceláře ´´prominte za vyrušení..´´a čekám jestli mě pozve dovnitř.. | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:43 | |
| Otočil som sa zasa na svojej stoličke k tomu čo prišiiel . "Ale hej poď ďalej ... a povedz čože ťa sem tam neskoro privádza ?" Opýtal som sa mladého chlapca ktorý stál predomnou . | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:46 | |
| ´´Koničiwa...jsem čerstvě vyučený gennin z akademie...chtěl bych se zeptat jestli byste neměli nějákého mistra pro mě abych už začal trénovat...´´ řekl jsem a pozoroval co odpoví... | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:48 | |
| "Ale zhodou okolností mám . Tvoj sensei bude Kunoichi ktorá sa volá Yuuki Natsume . Zháňa teraz tým takže ešte k vám niekoho priradím čo myslím dlho trvať nebude . No ona už pre dnes šla takže myslím že sa najskôr stretnete zajtra ." | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:51 | |
| ´´Hai... arigato a přeji hezky prožitý zbytek večera...´´slušně jsem se před nim uklonil a dveřmi vyšel na chodbu... | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 13/10/2011, 10:55 | |
| "Aj tebe ... " Odpovedal som chlapcovi a ostal som už opretý o kreslo a pozeral som smerom k dverám potom som ale privrel oči a v tichosti som tam sedel že či keď tak niečo nezačujem aj keď už som pochyboval . | |
|
| |
Sixty Genin
Počet príspevkov : 8 Join date : 07. 10. 11 Age : 29
Info Ryo: (0/0) Klan: Shirogane Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 05:14 | |
| Přišel jsem ke dveřím, zaklepal jsem a zeptal se jestli mohu vstoupit. čekal jsem na odpověď a zároveň cítil jak si mě dva jouninove na stráži prohlíží. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 05:38 | |
| Dnes jsem opět přišel za Kazekage-sama abych ho pozdravil a zeptal se ohledně několika věcí..viděl jsem kluka co tam stojí..´´Ahoj jsem Toshikatsu...Klepal jsi ???´´ | |
|
| |
Sixty Genin
Počet príspevkov : 8 Join date : 07. 10. 11 Age : 29
Info Ryo: (0/0) Klan: Shirogane Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 06:14 | |
| Odpověděl jsem : " Ahoj já jsem Danieru, a ano klepal jsem. Copak potřebuješ od kazekageho?" a k tomu jsem se pousmál, jelikož stát u dveří s někým, je přeci jen lepší než tam být sám. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 06:20 | |
| ´´Chcu se jen zeptat na mistra co ty ?´´mírně jsem se usmál a čekal na odpověď.. | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 07:02 | |
| Přicházím před velkou budovu se znakem vítr chvíli ji prohlížím a poté vstupuji dovnitř jdu až ke kazakageho kanceláři už zdálky vidím dva Jouniny jak si mě nenávistni prohlíží zaklepu a vstoupím pozdravím Dobrýden kazakage-sama a čau Danieru-kun já jsem Kemichi a ty řeknu klukovi u dveří který nyní stojí vedle mne. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 07:10 | |
| ´´He....já jsem Toshikatsu. Těší mne..´´řekl jsem | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 07:18 | |
| Také mě těší Toshikatsu-kun pročtu jsi řekl jsem a podíval se na něj přívětivím pohledem a začal jsem si hrát se železnou tyčkou kterou jsem jsi udělal zesvého železného písku.
Naposledy upravil masik dne 14/10/2011, 07:32, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Rin Sabaku Kazekage
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 07:28 | |
| Pobídol som tých čo boli vonku a chceli vstúpiť aby vstúpili ja som potom prehovoril . "Tak čože vlastne potrebujete ?" | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Kazekageho budova 14/10/2011, 07:38 | |
| Vstoupil jsem ´´Koničiwa..´´uklonil jsem se z úcty..´´Mohl bych se zeptat kde bych se mohl setkat a mým mistrem ?´´řekl jsem hlubokým hlasem, vzhlížel jsem na Kazakage-sama.. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Kazekageho budova | |
| |
|
| |
| Kazekageho budova | |
|