RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Sídlo klanu Satetsu Vote_lcapSídlo klanu Satetsu Voting_barSídlo klanu Satetsu Vote_rcap 
Utake Kohaku
Sídlo klanu Satetsu Vote_lcapSídlo klanu Satetsu Voting_barSídlo klanu Satetsu Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Sídlo klanu Satetsu

Goto down 
AutorZpráva
masik
Genin
masik

Počet príspevkov : 95

Info
Ryo:
Sídlo klanu Satetsu Left_bar_bleue100/0Sídlo klanu Satetsu Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Satetsu
Vek postavy:

Sídlo klanu Satetsu Empty
PříspěvekPředmět: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime14/10/2011, 06:22

To to sídlo je skoro na kraji vesnice uvnitř je spustu místností před sídlem je malé tréninkové hřiště.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Sídlo klanu Satetsu Left_bar_bleue100/0Sídlo klanu Satetsu Empty_bar_bleue  (100/0)
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime14/10/2011, 09:24

Přišel jsem domů pozdravil příbuzné a šel nahoru po dřevěných schodech okolokterých byli obrazy které líčily boj proti jedno ocasému abojevelké války nindžů. Nyní jsem došel kekoupelně kdejsemse umyl vyčistil zubi apak šel do svého pokoje spát......zzzzzzz Sleep
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime14/10/2011, 19:30

časně ráno vstávám oblíkam se judu poschodech dolů kde na mne čeká snídaně rodiče ani jiní příbuzní zde nejsou a tak se pustím do jídla.když dojím jdu ven chvíli trénuji a za 1hodinu jdu do lázní za Toshikatsem.
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime18/10/2011, 04:35

Vyšel jem ze svého pokoje a sešel jsem po schodech dolu rodiče tu nebyli asi protože byli na misi a tak jsem šel ven trénovat po 2 hodinach jsem si řekl že pujdu za kazakagem
pomalu jsem šel přes bránu ve tvaru magnetu ale přesto jsem šel dál do kageho budovy.(přesun)
Návrat nahoru Goto down
masik
Genin
masik

Info
Ryo:
Vek postavy:

PříspěvekPředmět: Re: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime20/10/2011, 01:26

Přišel jsem v šátku a brýlích pak jsem šel domů a když jsem vešel tak bouře skončila
vyšel jsem nahoru poschodech kde jsem si odpočinul a po 1hodině se zvednu a jdu do tréninkového centra trénovat
-přesun
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Sídlo klanu Satetsu   Sídlo klanu Satetsu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Satetsu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Kaze no Kuni :: Sunagakure no Sato-
Přejdi na: