Autor | Zpráva |
---|
Utake Kohaku Genin
Počet príspevkov : 135 Join date : 07. 10. 11 Bydlisko : Kirigakure no sato
Info Ryo: (0/0) Klan: Utake Vek postavy: 15
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:29 | |
| Jasné, usmála jsem se. Kdo by odmítnul? Vyskočila jsem z lavičky, na které jsem do teď seděla. Pak mě ale něco napadlo. Hmm.... sensei... a viděl jste už toho třetího člena našeho týmu? Zamyšleně jsem se podívala ke stropu. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:34 | |
| Jeho úsměv jsem trochu opětoval... Mě to rozhodně vadit nebude, Kiri se za ty roky tolik změnila, že se tu musím znovu zorientovat, takže jsem pro jít na nějaké klidnější místo... Usmál jsem se na něj a moje oči začínaly opravdu silně žhnout skoro rudým světlem pod náporem monstozní chakry, která ve mě dřímala... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
Počet príspevkov : 111 Join date : 20. 09. 11 Age : 29
Info Ryo: (200/0) Klan: Hōzuki Vek postavy: 22
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:38 | |
| Nie nevidel...Povedal som a pozrel som sa na ňu.A ako sa vôbec voláte...Spýtal som sa ich a zobral som si meč ktorý som si dal na chrbát a šiel som ku dverám kde som na nich čakal pričom som na nich pozeral a počúval ich odpoved. | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:41 | |
| Pomalu jsem šla za ním. A při tom přemýšlela, jaký bude asi ten třetí. Pak jsem uslyšela jeho otázku a došlo mi, že jsem se za celou tu dobu nepředstavila. Můj bože, já jsem baka, to se přeci dělá jako první! Ehm... já jsem Kohaku... z klanu Utake, nejistě jsem se na něj usmála. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:44 | |
| Došel jsem k němu... Já jsem Toshiro, Fuguki Toshiro. Velice mě těší... Chakra nabírala na intenzitě, ale zatím se to projevovalo změnou mé duhovky na zářivě rudou a zemí, která se začínala pod náporem mírně propadat... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:49 | |
| Takže tu máme klan Utake a aj Fuguki...pekne...Povedal som z úsmevom.Dopočul som sa že ste že vraj dobrý plavci...Dodal som pričom som sa pozeral na Toshira a usmieval som sa.Niekedy si dáme preteky...Pousmial som sa a pomaly som odišiel preč ( Presun ). | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:52 | |
|
Naposledy upravil Toshiro Fuguki dne 14/10/2011, 09:54, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:53 | |
| Naklonila jsem hlavu na stranu. Sensei asi vážně hodně rád plave. Doufám, že do toho nebudou chtít nějak výrazně zapojovat i mě. Podrbala jsem se na hlavě a vyrazila za ním. Sushi! (přesun) | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 14/10/2011, 09:54 | |
| No proč ne, voda je pro mě druhý domov, tak v tom nevidím žádný problém??? Usmál jsem se na něj... Následoval jsem ho pryč... (přesun) | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 16/10/2011, 03:49 | |
| Vošiel som do budovy odložil som si veci na lavičku a v rukách my zostal iba meč pristúpil som k figuríne a udrel som do nej z mečom. Kubikiribōchō bol naozaj ťažký a masívny meč a tak som použil Suiton: Gōsuiwan no Jutsu o niečo som si zväčšil svoje ruky hlavne svalstvo tím pádom som mohol použiť viacej sily a zasadzovať silnejšie rany z mečom do figuríny.Figurína bola veľká a dostatočne pevná na to aby sa po zopár úderov nerozpadla a ja som mohol pokračovať v tréningu.Po dlhšej dobre tréningu som si zobral všetky svoje veci a šiel som preč ( Presun ). | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Tréningové priestory 19/10/2011, 05:06 | |
| Pomaly som prišiel do haly sadol som si na lavičku kde som si odložil veci zobral som si iba fľašu z vodou a meč prišiel som pri figuríny sekol som do jednej z nich a Kubikiribōchō zostal zaseknutý v nej použil som viacej sily aby som ho vytiahol.Po chvíľke tréningu som sa napil vody z fľaši potom som začal znova udierať do tej istej figuríny vydržala ešte 5 rán potom sa rozpadla.Začal som trénovať na inej figuríne po dlhšej dobe som šiel k lavičke kde som mal všetky svoje veci chvíľku som ešte oddychoval no potom som šiel preč ( Presun ). | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Tréningové priestory | |
| |
|
| |
| Tréningové priestory | |
|