RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Chikirama - Stránka 2 Vote_lcapChikirama - Stránka 2 Voting_barChikirama - Stránka 2 Vote_rcap 
Utake Kohaku
Chikirama - Stránka 2 Vote_lcapChikirama - Stránka 2 Voting_barChikirama - Stránka 2 Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Chikirama

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Toshio Yuki
Mizukage
Toshio Yuki

Počet príspevkov : 80

Info
Ryo:
Chikirama - Stránka 2 Left_bar_bleue1000/0Chikirama - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (1000/0)
Klan: Yuki
Vek postavy:

Chikirama - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime14/10/2011, 04:47

First topic message reminder :

Chikirama

Chikirama - Stránka 2 Images?q=tbn:ANd9GcSG3tUeoFI0gHoouG80zBNNF0J9Fnl3hMEN059X40oIUy0Z2iCn

Chikarama je špeciálny podnik so všetkými druhmi jedla aké len svet shinobi pozná. Od rámenu, danga či barbeque tu nájdete aj ryby a morské potvory. Vzhľadom na to, že tento obchod nie je "nóbl" reštaráciou ale len obyčajným podnikom snaží sa vytvoriť príjemnú, útulnú atmosféru domova kde sa všetci budú cítiť príjemne. Vhodné pre akékoľvek príležitosti.
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Počet príspevkov : 111

Info
Ryo:
Chikirama - Stránka 2 Left_bar_bleue200/0Chikirama - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (200/0)
Klan: Hōzuki
Vek postavy: 22

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime14/10/2011, 11:34

Dobrú noc...Povedal som a nalial som si trochu saké do poháru a hned som aj vypil.Tak teda zajtra na pláži...nezabudni...Dodal som a pousmial som sa zobral som si svoj meč a dal som si ho na chrbát a zaplatil som za všetkých a šiel som domov ale ešte predtým som zamával Toshirovi ( Presun ).
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Počet príspevkov : 150

Info
Ryo:
Chikirama - Stránka 2 Left_bar_bleue0/0Chikirama - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Fuguki
Vek postavy: 17

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime14/10/2011, 11:36

Taky jsem mu zamával a potom se vydal směrem do neznáma... (přesun)
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:
Chikirama - Stránka 2 Left_bar_bleue200/0Chikirama - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (200/0)

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 08:34

Pomaly som prišiel do podniku sadol som si na to isté miesto ako včera a objednal som si to isté jedlo akurát menšiu porciu a k tomu pohár vody pozrel som sa ešte po podniku pár ľudom som zamával a už som iba čakal na ostatných kedy prídu.

Naposledy upravil Renji Hōzuki dne 15/10/2011, 10:13, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Utake Kohaku
Genin
Utake Kohaku

Počet príspevkov : 135

Info
Ryo:
Chikirama - Stránka 2 Left_bar_bleue0/0Chikirama - Stránka 2 Empty_bar_bleue  (0/0)
Klan: Utake
Vek postavy: 15

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 08:40

Došla jsem dovnitř a pohledem našla senseie. Pomalu jsem se vydala za ním a přemýšlela o tom, kolik mám v peněžence peněz a o vodních melounech. Když po chvíli přišel číšník neobjednala jsem si samozřejmě nic jiného, nežli vytoužený vodní meloun. Pití k němu nebylo ani potřeb sedla jsem si ke stolu a těšila se, až to přinesou.
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 08:46

Inak potom som iba žartoval že platíte vy...Pousmial som sa.Ešte dneska vám to zaplatím že ste boli a mňa taký milí...Dodal som a pozrel som sa na iných ľudí a potom na Kohaku a usmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 09:01

Dorazil jsem klidným krokem do restaurace a rovnou zamířil na stejné místo, kde jsem seděl včera. Od číšníka jsem si objednal mořské plody a potom se na ty dva mírně usmál...
Přemýšlel jsem nad tím, že by jsme si měli zítra opatřit nějakou D-rank misi. Jinak bude Mizukage zuřit, že se jenom poflakujeme a nevyděláváme mu peníze...
Pohodlně jsem se usadil v křesle a s mírným úsměvem čekal na jejich reakci...
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 09:06

Upratovať dedinu sa my nechce...Povedal som ú úsmevom v tom priniesol čašník jedlo a začali sme jesť.Poprosím o C-rank misiu...Dodal som a jedol som dalej po chvíľke som sa napil z poháru ktorý som položil pred svoj tanier z jedlom.

Naposledy upravil Renji Hōzuki dne 15/10/2011, 10:12, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 09:10

Mě to vyhovuje víc, ale nechci udělat základní chybu a to přecenit své síly a ani ty vás dvou. Neříkám, že si slabý, ale nevím jestli ty můžeš věřit našim schopnostem jako my tvým...
Usmál jsem se a pustil se do chutných krevet a chobotniček...
Návrat nahoru Goto down
Renji Hōzuki
Jounin
Renji Hōzuki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 09:14

Ok tak budeme upratovať...Povedal som pousmial som sa a napil som sa z pohára a jedol som dalej moju porciu.Ked som dojedol tak som sa pozrel na ostatných tiež už mali prázdne taniere tak som zaplatil a postavil som sa zo stoličky.Zajtra sa stretneme pri paneláku kde bývam...Povedal som a vysvetlil som im kde to je a pomaly som odišiel preč ( Presun ).
Návrat nahoru Goto down
Toshiro Fuguki
Genin
Toshiro Fuguki

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime15/10/2011, 10:17

Dojedl jsem své jídlo a potom se pohodlně opřel o opěrku...
Nemusíme jít uklízet, jen říkám, že nechci jít na začátku po nějakých nukeninech. C-rank misi, kde není 100% jistá konfrontace s nepřítelem si myslím jistě zvládneme...
Usmál jsem se a potom řekl číšníkovy ať vyřídí kuchaři mou nejvyšší spokojenost s jídlem...
Kohaku sice dojedla předtím svůj meloun, ale zřejmě ji zmohla únava a ona usnula...
Nemůžu ji tady jen tak nechat, musím ji vzít domů. Nejspíš by měla problém s rodiči a kdo ví co by se jí tu mohl samotné stát....
Opatrně abych ji nevzbudil jsem ji vzal do náruče jako nějakou princeznu a vyrazil směrem ke čtvrti klanu Utake... (Přesun)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Chikirama   Chikirama - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Chikirama
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Mizu no Kuni :: Kirigakure no Sato-
Přejdi na: