Autor | Zpráva |
---|
Renji Hōzuki Jounin
Počet príspevkov : 111 Join date : 20. 09. 11 Age : 29
Info Ryo: (200/0) Klan: Hōzuki Vek postavy: 22
| Předmět: Re: Chikirama 14/10/2011, 11:34 | |
| Dobrú noc...Povedal som a nalial som si trochu saké do poháru a hned som aj vypil.Tak teda zajtra na pláži...nezabudni...Dodal som a pousmial som sa zobral som si svoj meč a dal som si ho na chrbát a zaplatil som za všetkých a šiel som domov ale ešte predtým som zamával Toshirovi ( Presun ). | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
Počet príspevkov : 150 Join date : 06. 10. 11 Age : 30 Bydlisko : Kiri
Info Ryo: (0/0) Klan: Fuguki Vek postavy: 17
| Předmět: Re: Chikirama 14/10/2011, 11:36 | |
| Taky jsem mu zamával a potom se vydal směrem do neznáma... (přesun) | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 08:34 | |
| Pomaly som prišiel do podniku sadol som si na to isté miesto ako včera a objednal som si to isté jedlo akurát menšiu porciu a k tomu pohár vody pozrel som sa ešte po podniku pár ľudom som zamával a už som iba čakal na ostatných kedy prídu.
Naposledy upravil Renji Hōzuki dne 15/10/2011, 10:13, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Utake Kohaku Genin
Počet príspevkov : 135 Join date : 07. 10. 11 Bydlisko : Kirigakure no sato
Info Ryo: (0/0) Klan: Utake Vek postavy: 15
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 08:40 | |
| Došla jsem dovnitř a pohledem našla senseie. Pomalu jsem se vydala za ním a přemýšlela o tom, kolik mám v peněžence peněz a o vodních melounech. Když po chvíli přišel číšník neobjednala jsem si samozřejmě nic jiného, nežli vytoužený vodní meloun. Pití k němu nebylo ani potřeb sedla jsem si ke stolu a těšila se, až to přinesou. | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 08:46 | |
| Inak potom som iba žartoval že platíte vy...Pousmial som sa.Ešte dneska vám to zaplatím že ste boli a mňa taký milí...Dodal som a pozrel som sa na iných ľudí a potom na Kohaku a usmial som sa. | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 09:01 | |
| Dorazil jsem klidným krokem do restaurace a rovnou zamířil na stejné místo, kde jsem seděl včera. Od číšníka jsem si objednal mořské plody a potom se na ty dva mírně usmál... Přemýšlel jsem nad tím, že by jsme si měli zítra opatřit nějakou D-rank misi. Jinak bude Mizukage zuřit, že se jenom poflakujeme a nevyděláváme mu peníze... Pohodlně jsem se usadil v křesle a s mírným úsměvem čekal na jejich reakci... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 09:06 | |
| Upratovať dedinu sa my nechce...Povedal som ú úsmevom v tom priniesol čašník jedlo a začali sme jesť.Poprosím o C-rank misiu...Dodal som a jedol som dalej po chvíľke som sa napil z poháru ktorý som položil pred svoj tanier z jedlom.
Naposledy upravil Renji Hōzuki dne 15/10/2011, 10:12, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 09:10 | |
| Mě to vyhovuje víc, ale nechci udělat základní chybu a to přecenit své síly a ani ty vás dvou. Neříkám, že si slabý, ale nevím jestli ty můžeš věřit našim schopnostem jako my tvým... Usmál jsem se a pustil se do chutných krevet a chobotniček... | |
|
| |
Renji Hōzuki Jounin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 09:14 | |
| Ok tak budeme upratovať...Povedal som pousmial som sa a napil som sa z pohára a jedol som dalej moju porciu.Ked som dojedol tak som sa pozrel na ostatných tiež už mali prázdne taniere tak som zaplatil a postavil som sa zo stoličky.Zajtra sa stretneme pri paneláku kde bývam...Povedal som a vysvetlil som im kde to je a pomaly som odišiel preč ( Presun ). | |
|
| |
Toshiro Fuguki Genin
| Předmět: Re: Chikirama 15/10/2011, 10:17 | |
| Dojedl jsem své jídlo a potom se pohodlně opřel o opěrku... Nemusíme jít uklízet, jen říkám, že nechci jít na začátku po nějakých nukeninech. C-rank misi, kde není 100% jistá konfrontace s nepřítelem si myslím jistě zvládneme... Usmál jsem se a potom řekl číšníkovy ať vyřídí kuchaři mou nejvyšší spokojenost s jídlem... Kohaku sice dojedla předtím svůj meloun, ale zřejmě ji zmohla únava a ona usnula... Nemůžu ji tady jen tak nechat, musím ji vzít domů. Nejspíš by měla problém s rodiči a kdo ví co by se jí tu mohl samotné stát.... Opatrně abych ji nevzbudil jsem ji vzal do náruče jako nějakou princeznu a vyrazil směrem ke čtvrti klanu Utake... (Přesun) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Chikirama | |
| |
|
| |
| Chikirama | |
|