RPG Text Game
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
RPG Text Game

Naruto RPG Text Game

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Top posters
Toshiro Fuguki
Vstupná brána do chrámu Vote_lcapVstupná brána do chrámu Voting_barVstupná brána do chrámu Vote_rcap 
Utake Kohaku
Vstupná brána do chrámu Vote_lcapVstupná brána do chrámu Voting_barVstupná brána do chrámu Vote_rcap 
Uchiha Shinshou
Renji Hōzuki
masik
Toshio Yuki
Sukochi Toshikatsu
Manami Uzumaki
Ken
Rin Sabaku
Hledat

Display results as :

Rechercher Advanced Search
Poslední téma
» Pokoje
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:55 pro Riko

» Chrám Bijuu
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:51 pro Admin

» Vodopád pravdy
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:49 pro Admin

» Ubytovna Kumogakure
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:46 pro Admin

» Nemocnice
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:44 pro Admin

» Hřbitov
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Admin

» Stadion Konoha
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:42 pro Riko

» Les Smrti
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:41 pro Riko

» Akademie
Vstupná brána do chrámu Icon_minitime7/1/2012, 02:39 pro Admin

Partners

Vstupná brána do chrámu

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Uchiha Shinshou
Hokage (Kyuubi no jinchuuriki)
Uchiha Shinshou

Počet príspevkov : 113

Info
Ryo:
Vstupná brána do chrámu Left_bar_bleue440/0Vstupná brána do chrámu Empty_bar_bleue  (440/0)
Klan: Uchiha
Vek postavy: 23

Vstupná brána do chrámu Empty
PříspěvekPředmět: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime6/9/2011, 07:22

Táto brána je zapečatená *technikou, na ktorú je pri vstupe do chrámu nutné brať ohľad!
Návrat nahoru Goto down
JimyAburame
Chuunin
JimyAburame

Počet príspevkov : 7

Info
Ryo:
Vstupná brána do chrámu Left_bar_bleue100/0Vstupná brána do chrámu Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Aburame
Vek postavy: 15

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 22:34

Tak co Toumo ty viděl jsi něco pocestě řeknu mu před bránou protože už mě dohnal
Stojím ačekám na důležitou odpověď.
mezitím jsem sebral dva kameny skterými si teď hraju vruce.
Návrat nahoru Goto down
Vipers
Chuunin
Vipers

Počet príspevkov : 5

Info
Ryo:
Vstupná brána do chrámu Left_bar_bleue100/0Vstupná brána do chrámu Empty_bar_bleue  (100/0)
Klan: Hyuuga
Vek postavy: 20

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 22:46

"Nič zvláštne som si nevšimol všade mier ako vždy." Pomaly som sa oprel o stenu a pomaly s hlboka dychal lebo som bol zadýchani. "Toto mi už nerob niesom žiadny atlet ja." Ešte pár krát takyto beh a môžu ma rovno pochovať.
Návrat nahoru Goto down
http://vipers.worldcupforum.biz/
JimyAburame
Chuunin
JimyAburame

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 22:54

Dobrá Tak se tu ješ tě porozhédnem a pujdem zpět do Konohy řeknu a ukážumu směr kam májít a já du na druhou stranu zahodinu se vratíme sem řeknu
a jdu shinobi skokama zvětve na větev.
Návrat nahoru Goto down
Vipers
Chuunin
Vipers

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 22:57

Vyrazil som aj ja a po 2 hodinach som sa vrátil na miesto. "Vko da. To sa môže stať iba mne takéto veci."
Poškrabal som sa na hlave. "Nič nezvičajné som nevidel."
Návrat nahoru Goto down
JimyAburame
Chuunin
JimyAburame

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 23:12

Já se vrátil až po 2hodinách a půl Ahoj Toumo tose stane jen mě potkal jsem pár banditů ale zneškodnil jsem je řeknu hrdým hlasem ale bohužel už se pocvíli kácím k zemi protože jsem zraněn na noze sotvaj jsem sem doběh Toumo.
Návrat nahoru Goto down
Vipers
Chuunin
Vipers

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 23:14

"Hej si v pohode ??" všimol som si jeho nohu. "Mali by sme sa vrátiť naspeť nech sa ti pozrú na tu tvoju nohu." Vyzerá to škaredo to jeho zranenie.
"A nehovor mi že si v pohode."
Návrat nahoru Goto down
JimyAburame
Chuunin
JimyAburame

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 23:23

Jo mohli bychom jít a neboj zpátky dojdu když už jeto tady čistý řeknu a vyrazím pocestě zpět do Konohy ale ještě nejdřív sito zafačuju než vyjdu
tak po 5minutách můžu jít tak jdem Toumu a stojím vedleněj
Návrat nahoru Goto down
Vipers
Chuunin
Vipers

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime15/10/2011, 23:34

"Jo pomaly podme na naspet."
(Idem teras off pridem as vecer.)
Návrat nahoru Goto down
JimyAburame
Chuunin
JimyAburame

Info
Ryo:

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime16/10/2011, 04:30

šli jsem zpět do Konohy k bráně ale
před sebou jsem měl radši své brouky kteří hlídaly cestu
Au ta noha bolí řeknu ale nechci pomact (přesun Konoha Oba dva)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vstupná brána do chrámu   Vstupná brána do chrámu Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vstupná brána do chrámu
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
RPG Text Game :: Textová Hra :: Hi no Kuni :: Hi no Tera-
Přejdi na: