Natsu Genin
Počet príspevkov : 1 Join date : 08. 11. 11 Age : 29 Bydlisko : Doma :D
| Předmět: Natsu Tatsumaki 8/11/2011, 07:53 | |
| Jméno: Natsu Příjmení: Tatsumaki Přezdívka: Tatsu Pohlaví: muž/chlapec Věk: 15 Výška: 176 cm Váha: 72 kg Krevní skupina: AB+ Barva očí: Šedá až stříbrná Barva vlasů: Růžová Vzhled: - Spoiler:
Klan: Kijutsushi Clan Kekkei Genkai: Záliby: Knihy a historie, taky se hodně zajímá o různou kultůru jiných vesnic, rád sbírá informace Zlozvyky: Hraje si s vlasy, rád si hraje na nechápajícího, vždy má tendenci ničit věci Povaha: Velice náladový a občas doslova vybouchne. Trpí extrémní narkolepsií a náhodně inklinuje. Navíc je poměrně přemýšlíví, ikdyž to tak nevypadá. Ja i chytrej, ale radši svou inteligenci skrývá za masku blbce. Oblíbené jídlo: Cokoliv pečeného a s masem Jídlo, které postava nemá ráda: všechno sladké Zaměření: Genjutsu a pasti Vesnice: Kirigakure no Sato Hodnost: Genin Minulost: Natsu Tatsumaki, narozen v Kirigakure no Sato, kde taky žil se svou rodinou. "Rozhodnul jsem se stát ninjou, ale né kvůli sobě. Navíc moje dvojče Daiki se jím stal dříve než-li já." Právě Natsu pobývá v Konoze sám. Má ještě jednoho bratra Notara, s kterým se ale nestýká. "Daiki odešel z vesnice a od té doby jsem na něj nenarazil." To byla další událost, která pozměnila Natsua a zapracovala na jeho psychiku stejně, jako smrt rodičů. "Táta byl skvělej ninja, ale zemřel v akci, když mi bylo šest. A máma byla jedičná, ale pamatuji si ji jen trochu, hlavně její úsměv." Natsu trpí částečnou amnézií, kvůli zažitému šoku a taky trpí extrémní narkolepsií, což znamená, že náhodně usíná. Díky této nemoci se dostává do zvláštních situací. Techniky: Všechny základní jutsu z akademie (Bunshin, Kawarimi, Henge, Kinobori no waza, .... ) - Spoiler:
| |
|
Admin Admin
Počet príspevkov : 59 Join date : 25. 08. 11
| Předmět: Re: Natsu Tatsumaki 8/11/2011, 08:51 | |
| Povoleno. Můžeš začít hrát. Pokud možno si, ale uprav Avatar. Přeci jen by měl alespoň vzdáleně odpovídat popisu | |
|