Akasuno Aiko Genin
Počet príspevkov : 19 Join date : 02. 11. 11
| Předmět: Aiko Akasuno 2/11/2011, 08:59 | |
| Jméno: Aiko Příjmení: Akasuno Pohlaví: Žena Vek: 15 let Výška: 168 cm Váha: 55 kg Krevní skupina: 0 Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Červená Klan: Akasuno
Záliby: Malování,sezení mimo ruch vesnice Zlozvyky: Stydlivost,nekouká se lidem do očí ale na zem když s nima mluví nebo když je s nima v místnoti
Povaha: Aiko je milá,hodná ale stydlivá.Díky tomu co se stalo v dětství je uzavřená a málokdy se s někým skamarádí.Myslí si že je všechno její chyba a že všem jen škodí. Její druhé já jménem Raiko je naopak hrubá,drzá a trochu úchylná. Obľíbené jídlo: Dango Jídlo které nemá ráda: Zeleninu Zaměření: Ninjutsu,Taijutsu,základ lékařského jutsu Hodnost: Gennin
Minulost: Jedné bouřkové noci se na svět narodila Aiko,ihned po porodu nastali problémy a jen díky schopnostem její babičky přežila. Jak se později dozvěděla její ji rodiče opustili ihned po tom co se narodila. Už jako malá se dostávala do problémů se zvířaty,jednou přišla poškrábaná od divoké kočky podruhé zas přišla pokousaná od potulného psa.Postupem času to ale přešlo a se zvířaty vychází víc než dobře.
Smůla jí bohužel neopustila ani v 7 letech kdy zakopávala a věčně někam padala.V nemocnici už byla známá a drželi pro ní celý rok jedno lůžko. Tam se naučila základy lékařského jutsu. Se svými vrstevníky nevycházela protože si z její nemotornosti dělali srandu.
V 10 ale našla spřízněnou duši,to si tedy alespoň myslela. Byla to dívka jménem Haiko a postupem času se z nich staly kamarádky. Když šla Aiko z akademie zastoupili jí cestu tři kluci,vzaly jí tašku a boty. Domů šla bosa a tak se to opakovalo několik dní. Po týdnu se Aiko dozvěděla že těm klukům to přikázala Haiko,uzavřela se do sebe a díky této události se bojí kluků a dívkám se vyhýbá.
I přes všechny překážky dokončila akademii a naučila se sestavit a ovládat loutku pomocí chakrových vláken. Aiko také objevila své druhé já které žije v jejím nitru.Její druhé já si říká Raiko a je pravý opak Aiko.Často spolu vedou rozhovory ve kterých se projevuje úchylnost Raiko. Aiko teď žije se svou babičkou která i přes svůj věk je čiperná stařenka která věčně někde běhá. Techniky: Základní z akademie Senju Soubu-technika tisíce rukou C Loutka:Aiko jí říká Hime.Hime vypadá jako dívka kterou Aiko potkala na výletě ze svou babičkou. Obrázek: - Spoiler:
[img] [/img]
V rukou jsou schované vystřelovací kunaie,potřené směsí bylinek spůsobujících únavu. Dále v ní jsou kouřové bomby,odděláním zápěstí se vysune menší čepel. To je zatím vše co Aiko dokázala do loutky ukrýt.
Naposledy upravil Akasuno Aiko dne 3/11/2011, 06:44, celkově upraveno 4 krát | |
|
Toshio Yuki Mizukage
Počet príspevkov : 80 Join date : 11. 10. 11
Info Ryo: (1000/0) Klan: Yuki Vek postavy:
| Předmět: Re: Aiko Akasuno 2/11/2011, 09:26 | |
| | |
|
Admin Admin
Počet príspevkov : 59 Join date : 25. 08. 11
| Předmět: Re: Aiko Akasuno 2/11/2011, 10:05 | |
| i pro mě je to OK, vítej v Suně SCHVÁLENO | |
|