Dôležité :
Ps . Je tu len jedna technika tento popis som nevedel kam dať preto je to tu ďakujem za pochopenie .Toto menšie info sa vzťahuje k tomu ako bola postava učená robiť techniky .
Ako každý ninja ktorý vytvára techniky pečaťami tieto jeho sú špeciálne .
Pre vytvorenie nejakej ľadovej techniky postava dá dlaň pred seba druhú rukú ktorú ma v pästi priloží na tú prvú obe pritiahne k sebe a potom určitým gestom ktoré býva vždy iné je technika vytvorená .
Takto sa to učil v svojej rodine aj keď je z klanu Yuki týmto bola jeho rodina inná že vytvárali techniky týmto spôsobom.
Lebo predpovedali že takto je technika stabilnejšia a silnejšia.
Nakoniec sa ale zistilo že sú týmto techniky len statické.
Aby boli dinamické po vytvorení techniky jednou dlaňou musia riadiť tieto techniky.
Moja postava je zatiaľ schopná robiť len statické technika takže niečo ako TOTO Nedokáže lebo je to v podstate riadené ktorým smerom má ísť zatiaľ vytvorí len niečo pred sebou alebo to pole z vrchu alebo len v jednom smere ako rovno , nemôže to ale už ďalej meniť smer .
A kvôli tomu že vytvára techniky týmto spôsobom je ťažké aj pre členou rovnakého klanu napodobiť jeho techniku keďže pečate sú im neznáme.
A výhoda je v tom že on sa dokáže normálne učiť .Prvá schopnosť skôr ako technika je to že každý z klanu Yuki dokáže dotykom zmraziť vodu ktorá je okolo neho .
Preto že on už nemusí do techniky primiešavať Suiton element je to výhodné pri tvorbe ľadu.
Prvá technika zo štýlu ako tvorí techniky Benjiro :
Názov techniky : Aisu no yari (Ľadové oštepy)Úroveň techniky : C
Zaradenie techniky : NinjutsuElement techniky : Hyouton Popis techniky : Po vytvorení speciálnych pečatí (viz. hore) budú na súpera vystrelené ľadové oštepy .
Výhoda techniky : Vystrelí na nepriateľa behom okamihu veľa ostrých predmetou
Slabina techniky : Technika je vrhnutá len jedným smerom nemôže svoj smer meniť a nepriateľ vidí ako robí postava čo to posiela pečate.
Užívateľ techniky : Benjiro Vzhľad techniky :