| Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Rin Sabaku Kazekage
Počet príspevkov : 67 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (1000/0) Klan: Sabaku Vek postavy:
| Předmět: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 14/10/2011, 00:28 | |
| V tejto oblasti takmer na konci Sunagakure sa nachádza veľká oáza ktorá je súčasťou celej dediny . Toto miesto je určene hlavne pre tých ktorý si chcú odpočinúť alebo sa odreagovať či zabaviť od každodenného života . Lázne , kúpaliská sa delia na delené , spoločné a súkromé a detské . Delené : Sú to lázne ako každé iné , je to jeden veľký priestor s vodou ktorý je ohradený stenou pre mužov a ženy. Šatne sú tiež oddelené . Spoločné (zmiešané) : Je to ďalšia časť lázní ktorá je ale spoločná môžu sa tu na raz kúpať obe pohlavia . Šatne niesú oddelené . Súkromé : Je to časť lázní ktoré sú pre bohatšie vrstvy môžu si sem priviesť za väčšie peniaze koho chcú . Ak teda zaplatia príslušnú sumu . Detská časť : Je to časť určená pre dedi od 3 do 12 rokou . Kúpalisko : Je to asi najväčšia časť v ktorej sa zdržiavajú ľudia je to tiež zmiešaná časť kde môžu byť obe pohlavia. POZOR : Nieje to nudistická oblasť kúpanie bez šatstva je tu zakázané . Preto sú tu pre istotu plavčíci či plavčice ktoré dohliadajú na chod celého zariadenia stane sa že kontrola prídú aj do lázní a dávajú pozor nech sa nedeje niečo čo by sa nemalo diať. Do súkromej časti nechodia. | |
|
| |
masik Genin
Počet príspevkov : 95 Join date : 05. 10. 11
Info Ryo: (100/0) Klan: Satetsu Vek postavy:
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 14/10/2011, 06:10 | |
| Přišel jsem sem do lázní po únavném tréninku.Vstoupil jsem do dělených lázní na recepci kde se zapsal převlékl se a vešel jsem do sauny.Nyní užjen čekám jestli někdo příde a popovídám si s ním a možná se s přátelím ale nyní pořád sedim a zalévám žhavé uhliky.Když po 2 hodinách nikdo nepřichá zí tak se oblékám a jdu do kazakageho budovi. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
Počet príspevkov : 72 Join date : 07. 10. 11
Info Ryo: (0/0) Klan: Sukochi Vek postavy:
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 14/10/2011, 09:14 | |
| Přišel jsem sem.. koukl se jestli jde nový kamarád za mnou...zaplatil jsem si vztupenku do dělených lázních a šel dovnitř, převlékl se a sedl si do bezvadné vody... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 14/10/2011, 19:37 | |
| Přišel jsem před ohromný kompleks lázní .Vstoupím dovnitř a koupím si lístek do dělených lázní.Tak vstoupím dovnitř převléknu se a jdu dopříjemné vody. ahoj Toshikatsu-kunřeknu když si ho všimnu. | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 15/10/2011, 22:46 | |
| ´´Zdravím, jakpak ses měl?´´zeptal jsem se a odpočíval... | |
|
| |
masik Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 15/10/2011, 22:50 | |
| Ale dobře to nestojí zařeč ale jáuž budu muset jít musim se naučit novou techniku když to dořeknu pozdra vím a zvendu se převlíknu se a jdu do tréninkových prostorů. (přesun) | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 15/10/2011, 23:11 | |
| Také jsem se zvedl, usušil se a oblíkl se... šel jsem také trénovat (presun) | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 16/10/2011, 08:51 | |
| Opět jsem přišel, koupil si lístek. Šel do šatny a převlíkl se . Pomalu jsem se přibližoval k horké vodě. Sedl si do příjemně teplé vodě a uvolňoval svaly. Páni...Chůzi po vodě jsem zvládl jen tak tak...zítra začnu trénovat znovu...a teďka se potřebuji naučit něco dobrého a silného... | |
|
| |
Sukochi Toshikatsu Genin
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . 17/10/2011, 02:47 | |
| Pobýval jsem v lázních tak dlouho až jsem tak nakonec i usnul, jako včera.Vylezl jsem z vody, šel se usušit a obléci. Co bych teď mohl jít dělat ? Půjdu rovnou trénovat ano to bude ono..Ach.. jsem hodně zapomnětlivý jak se asi jmenuje společník ?(presun) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . | |
| |
|
| |
| Obývaná oáza - Kúpalisko , lázne a iné . | |
|